Har du brug for aftensmad lavet i en fart? Vores Cremet pandestegt kylling på gnocchi er din redning! Her får du pandestegt gnocchi, kyllingebryst og en lækker calabresepestosauce klar på under 15 minutter. Perfekt til travle hverdagsaftener.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
280 g
Kyllingebryststrimler
g
Kyllingebryst
60 g
Calabresepesto
125 g
Cherrytomater
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
350 g
Gnocchi
(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja, Sennep)
60 g
Spinat
20 g
Solsikkefrø
(Kan indeholde Sesam, Nødder, Jordnødder)
4 g
Kyllingebouillon
1 spsk
Olie til gnocchi
¼ tsk
Salt til gnocchi
¼ tsk
Salt til kød
1 dl
Vand til sauce
¼ tsk
Salt til sauce
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg gnocchi i 6-8 min, eller indtil gylden, og krydr med salt og et nip peber.
TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis gnocchien sidder fast i panden. - Benyt flere stegepander, hvis der ikke er plads på en. - Gnocchien skal ikke koges inden den steges.
Imens, halver cherrytomater.
Skyl spinat.
Lav et horisontalt snit i kylling, og krydr med salt, Mamas Favorit og et nip peber.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling i 2-3 min på hver side, eller indtil brunet.
Tilsæt cherrytomater, og steg i 1-2 min.
Tilsæt kyllingebouillon, madlavningsfløde, calabresepesto, vand, salt og et nip peber. Sænk til middelvarme, og lad simre i 4-5 min, eller indtil let tyknet.
Vend spinat i lige inden servering.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Anret gnocchi i dybe tallerkener, og top med sauce og kylling.
Drys med finrevet ost og solsikkefrø.