Cremet pandestegt kylling på gnocchi
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet pandestegt kylling på gnocchi

Cremet pandestegt kylling på gnocchi

med calabrese-cherrytomatsauce og spinat

Har du brug for aftensmad lavet i en fart? Vores Cremet pandestegt kylling på gnocchi er din redning! Her får du pandestegt gnocchi, kyllingebryst og en lækker calabresepestosauce klar på under 15 minutter. Perfekt til travle hverdagsaftener.

Tags:
Lynhurtig
Allergener:
Mælk
Æg
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

280 g

Kyllingebryststrimler

g

Kyllingebryst

60 g

Calabresepesto

125 g

Cherrytomater

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

350 g

Gnocchi

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja, Sennep)

60 g

Spinat

20 g

Solsikkefrø

(Kan indeholde Sesam, Nødder, Jordnødder)

4 g

Kyllingebouillon

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til gnocchi

¼ tsk

Salt til gnocchi

¼ tsk

Salt til kød

1 dl

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3695 kJ
Kalorier (kcal)883 kcal
Fedt44.2 g
Mættet fedt23.1 g
Kulhydrat69.5 g
Sukker8.4 g
Protein52.3 g
Salt6.4 g

Fremgangsmåde

Steg gnocchi
1

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg gnocchi i 6-8 min, eller indtil gylden, og krydr med salt og et nip peber.

TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis gnocchien sidder fast i panden. - Benyt flere stegepander, hvis der ikke er plads på en. - Gnocchien skal ikke koges inden den steges.

Steg kylling
2

Imens, halver cherrytomater.

Skyl spinat.

Lav et horisontalt snit i kylling, og krydr med salt, Mamas Favorit og et nip peber.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling i 2-3 min på hver side, eller indtil brunet.

Lav sauce
3

Tilsæt cherrytomater, og steg i 1-2 min.

Tilsæt kyllingebouillon, madlavningsfløde, calabresepesto, vand, salt og et nip peber. Sænk til middelvarme, og lad simre i 4-5 min, eller indtil let tyknet.

Vend spinat i lige inden servering.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Server
4

Anret gnocchi i dybe tallerkener, og top med sauce og kylling.

Drys med finrevet ost og solsikkefrø.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image