Cremede kikærter
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremede kikærter

Cremede kikærter

med champignon, grøn salsa & vilde ris

I aften laver vi en delikat gryderet med masser af spædende ingredienser. Kikærter, champignon og skalotteløg får dejlig smag af fløde, sennep, hvidløg og Worcestershiresauce. Som tilbehør laver vi en grøn salsa, og når vi siger grøn, så mener vi det. Salsaen består nemlig både af persille og af grønne tomater!

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Soja
Gluten
Byg
Sennep
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Grøntsagsbouillon

1 stk

Worcestershire sauce

(Indeholder Soja, Gluten, Byg, Sennep)

1 stk

Skalotteløg

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

1 pose

Bredbladet persille

30 g

Spinat

1 pakke

Kikærter

200 ml

Madlavningsfløde

1 stk

Grøn tomat

2 stk

Hvidløgsfed

100 g

Vilde basmatiris

200 g

Champignon

12 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 dl

Vand (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)148 kcal
Energi (kJ)617 kJ
Fedt4 g
Mættet fedt0.5 g
Kulhydrat16.2 g
Sukker2.4 g
Protein8.2 g
Salt2.1 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring en gryde med vand* [2 dl | 4 dl] i kog. Tilsæt ris og et nip salt*, og lad simre under låg på lav varme i 15 min. Hæld vand fra, og kom ris tilbage i gryden.

Forbered grøntsager
2

Skær skalotteløg i tynde, halve skiver. Skær svampe i tynde skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Skyl kikærter under koldt vand* i en si. Hak tomat fint.

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg svampe og skalotteløg med et nip salt* i 3-4 min. Tilsæt hvidløg, Ay Cajun-ba og sennep [½ unit, 2P], og steg i yderligere 30 sek.

Lav sauce
4

Tilsæt madlavningsfløde, grøntsagsbouillon, kikærter og Worcestershire sauce, og lad simre på middelhøj varme i 3-4 min. Rør spinat [½ pose, 2P] i saucen, og smag til med salt* og peber*.

Lav salsa
5

Hak persille fint. Bland tomat, en smule olivenolie*, persille og et nip salt* og peber* i en lille skål.

Server
6

Anret ris og cremede kikærter i dybe tallerkener. Top med salsa.