I aften laver vi en delikat gryderet med masser af spædende ingredienser. Kikærter, champignon og skalotteløg får dejlig smag af fløde, sennep, hvidløg og Worcestershiresauce. Som tilbehør laver vi en grøn salsa, og når vi siger grøn, så mener vi det. Salsaen består nemlig både af persille og af grønne tomater!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Grøntsagsbouillon
1 stk
Worcestershire sauce
(Indeholder Soja, Gluten, Byg, Sennep)
1 stk
Skalotteløg
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
1 pose
Bredbladet persille
30 g
Spinat
1 pakke
Kikærter
200 ml
Madlavningsfløde
1 stk
Grøn tomat
2 stk
Hvidløgsfed
100 g
Vilde basmatiris
200 g
Champignon
12 g
Sennep
(Indeholder Sennep)
2 dl
Vand (trin 1)
Bring en gryde med vand* [2 dl | 4 dl] i kog. Tilsæt ris og et nip salt*, og lad simre under låg på lav varme i 15 min. Hæld vand fra, og kom ris tilbage i gryden.
Skær skalotteløg i tynde, halve skiver. Skær svampe i tynde skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Skyl kikærter under koldt vand* i en si. Hak tomat fint.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg svampe og skalotteløg med et nip salt* i 3-4 min. Tilsæt hvidløg, Ay Cajun-ba og sennep [½ unit, 2P], og steg i yderligere 30 sek.
Tilsæt madlavningsfløde, grøntsagsbouillon, kikærter og Worcestershire sauce, og lad simre på middelhøj varme i 3-4 min. Rør spinat [½ pose, 2P] i saucen, og smag til med salt* og peber*.
Hak persille fint. Bland tomat, en smule olivenolie*, persille og et nip salt* og peber* i en lille skål.
Anret ris og cremede kikærter i dybe tallerkener. Top med salsa.