Vi håber, at I er sultne, i aften skal vi nemlig lave skøn hyggemad i form af den fantastiske italienske pastaret Tortelloni Primavera. Vi steger zucchini, cherrytomater, forårsløg, slikærter og hvidløg, og blander dem med tortelloni i en skøn sauce med calabresepesto og crème fraiche.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
60 g
Calabresepesto
1 stk
Zucchini
125 g
Cherrytomater
75 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
1 stk
Hvidløgsfed
300 g
Spinat og ricotta tortelloni
(Indeholder Gluten, Mælk, Hvede, Æg Kan indeholde Soja, Selleri, Krebsdyr, Fisk, Bløddyr, Sennep, Nødder)
1 pose
Basilikum
1 dåse
Tomatpuré
1 pose
Sukkerærter
1 stk
Forårsløg
¼ tsk
Salt til grøntsager
1 dl
Vand til sauce
¼ tsk
Sukker til sauce
¼ tsk
Salt til sauce
Skær zucchini i 1 cm tykke, halve skiver.
Snit forårsløg fint.
Pres eller hak hvidløg fint.
Pluk basilikum.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg zucchini og cherrytomater i 3-4 min, eller indtil møre.
Tilsæt sukkerærter, hvidløg og forårsløg, og steg videre i 1-2 min.
Krydr med salt og et nip peber, og overfør til en skål.
Opvarm samme stegepande på middel varme.
Steg tomatpuré i 1-2 min.
Tilsæt calabresepesto, madlavningsfløde, vand, tortelloni, sukker, salt og et nip peber, og lad simre i 1-2 min, eller indtil pastaen er 'al dente'.
TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Tilsæt stegte grøntsager, og lad simre videre i 1-2 min, eller indtil grøntsagerne er varme og saucen er let tyknet.
Anret tortelloni i dybe tallerkener.
Top med basilikum.