topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet calabrese-tortelloni

Cremet calabrese-tortelloni

med stegte grøntsager og frisk basilikum

Vi håber, at I er sultne, i aften skal vi nemlig lave skøn hyggemad i form af den fantastiske italienske pastaret Tortelloni Primavera. Vi steger zucchini, cherrytomater, forårsløg, slikærter og hvidløg, og blander dem med tortelloni i en skøn sauce med calabresepesto og crème fraiche.

Tags:
Vegetarisk
Børnevenlig
Hurtig
Under 650 kcal
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

60 g

Calabresepesto

1 stk

Zucchini

125 g

Cherrytomater

75 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

1 stk

Hvidløgsfed

300 g

Spinat og ricotta tortelloni

(Indeholder Gluten, Mælk, Hvede, Æg Kan indeholde Soja, Selleri, Krebsdyr, Fisk, Bløddyr, Sennep, Nødder)

1 pose

Basilikum

1 dåse

Tomatpuré

1 pose

Sukkerærter

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til grøntsager

1 dl

Vand til sauce

¼ tsk

Sukker til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2666 kJ
Kalorier (kcal)637 kcal
Fedt24.1 g
Mættet fedt13.4 g
Kulhydrat82.3 g
Sukker21.5 g
Protein22.3 g
Salt3.3 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Skær zucchini i 1 cm tykke, halve skiver.

Snit forårsløg fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Pluk basilikum.

Steg grøntsager
2

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg zucchini og cherrytomater i 3-4 min, eller indtil møre.

Tilsæt sukkerærter, hvidløg og forårsløg, og steg videre i 1-2 min.

Krydr med salt og et nip peber, og overfør til en skål.

Forbered sauce
3

Opvarm samme stegepande på middel varme.

Steg tomatpuré i 1-2 min.

Tilsæt pasta
4

Tilsæt calabresepesto, madlavningsfløde, vand, tortelloni, sukker, salt og et nip peber, og lad simre i 1-2 min, eller indtil pastaen er 'al dente'.

TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Tilsæt grøntsager
5

Tilsæt stegte grøntsager, og lad simre videre i 1-2 min, eller indtil grøntsagerne er varme og saucen er let tyknet.

Server
6

Anret tortelloni i dybe tallerkener.

Top med basilikum.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image