Cremet kapers- og citronspaghetti
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet kapers- og citronspaghetti

Cremet kapers- og citronspaghetti

med ovnbagte cherrytomater og pangratatto

Er I en familje der elsker pasta, så er det måske på tiden at prøve en ny opskrift. Det hjælper vi gerne med i form af denne smukke og yderst velsmagende ret. Vi laver en fantastisk sauce med hvidløg, crème fraiche, kapers, persille, ost og citron, som vi vender med spaghetti. Vi topper vores pasta med sprød pangratatto med panko og valnødder og ovnbagte cherrytomater.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Spaghetti

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)

30 g

Kapers

150 ml

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

40 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

2 g

Groftmalet peber

40 g

Rucola

125 g

Cherrytomater

1 stk

Løg

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

20 g

Valnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)

1 pose

Bredbladet persille

½ stk

Citron

1 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Sukker (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

½ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3627 kJ
Kalorier (kcal)867 kcal
Fedt45.6 g
Mættet fedt20.8 g
Kulhydrat84.1 g
Sukker10.2 g
Protein25.6 g
Salt3.5 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Bag tomater
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. 

Halver cherrytomater, og fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk], sukker [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber, og vend sammen.
 
Bag i ovnen i 15-20 min, eller indtil møre og brunet.

Lav pangratatto
2

Imens, hak valnødder fint. 

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg panko og valnødder i 3-4 min, eller indtil gyldne og sprøde.

Krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber, og overfør til en lille skål.

Kog pasta
3

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'. 

Gem en smule pastavand [1,5 dl | 3 dl], og hæld resten fra.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Steg løg
4

Skyl rucola. 

Skær løg i tynde, halve skiver, og hak hvidløg fint.

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme. Steg løg i 4-5 min, eller indtil bløde. 

Riv persilleblade groft, og halver citron [1/2 stk, 2P]. 

Tilsæt hvidløg og groftmalet peber til stegepanden, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Lav sauce
5

Sænk til middel varme.

Tilsæt pasta, salt [1/2 tsk | 1 tsk] og pastavand, og rør rundt.

Tilsæt crème fraiche, kapers (inklusive lage), persille, finrevet ost og citronsaft [1 spsk | 2 spsk], og rør rundt.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med pangratatto, rucola og cherrytomater.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image