Cremet majs- og bacon-'chowder'
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet majs- og bacon-'chowder'

Cremet majs- og bacon-'chowder'

med sauteret porre og frisk purløg

Smag på en klassiker fra det amerikanske køkken med vores majs- og bacon-chowder! Denne tykke og cremede suppe er spækket med smag og grøntsager, og giver dig en vidunderlig varmende madoplevelse. Vidste du, at de endda har en National Chowder Day i USA?

Tags:
Hurtig
Hvedefri
Allergener:
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

140 g

Bacon, tern

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

1 dåse

Majs

1 stk

Porre

4 g

Kyllingebouillon

1 pose

Purløg

2 stk

Hvidløgsfed

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

30 g

Spinat

400 g

Små kartofler

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Mel til sauce

2 dl

Vand til sauce

2 dl

Mælk til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2731 kJ
Kalorier (kcal)653 kcal
Fedt34.1 g
Mættet fedt17.1 g
Kulhydrat58.2 g
Sukker16.8 g
Protein26.2 g
Salt3.6 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skær kartofler (uskrællet) i kvarte.

Kog i 10-12 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.

Krydr med et nip salt og peber, og stil til side med låg på.

Steg bacon.
2

Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.

Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden.

Imens, hæld væde fra majs.

Skær porre i tynde, halve skiver.

Overfør bacon til en skål, og lad fedtet blive i panden.

Lav suppe
3

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.

Steg porre i 5-6 min, eller indtil blød.

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Tilsæt hvidløg og hvedemel [1 spsk | 2 spsk] til stegepanden, og steg i 1-2 min, eller indtil velduftende.

Tilsæt majs, madlavningsfløde, kyllingebouillon, mælk [2 dl | 4 dl], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og vand [2 dl | 4 dl], sænk til middel varme, og lad simre i 2-3 min under omrøring, eller indtil tyknet.

Forbered råvarer
4

Imens, hak purløg fint.

Snit forårsløg fint.

Skyl spinat.

Tilsæt grøntsager
5

Tilsæt purløg, finrevet ost, spinat og kartofler til stegepanden, og lad simre i 1-2 min, eller indtil spinaten er faldet sammen.

Server
6

Anret suppe i skåle.

Top med forårsløg og bacon.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image