I aften lader vi os inspirere af mad fra middelhavet. Vi steger løg, hvidløg og kylling, og blander dem derefter i en skøn sauce med fløde og masser af skønne krydderier. Samtidigt koger vi bulgur, som vi blander med frisk tomat og spinat. Vi topper med frisk persille, og så er maden færdig.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
85 g
Bulgur
(Indeholder Hvede, Gluten)
1 stk
Rødløg
300 g
Kyllingebryststrimler
1 pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
4 g
Hvide Løjer & Urter
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder Æg)
30 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
2 stk
Tomat
4 g
Kyllingebouillon
½ g
Chiliflager
1 stk
Hvidløgsfed
1 pose
Bredbladet persille
3 dl
Vand (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 1)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
½ tsk
Salt (trin 2)
1 dl
Vand (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 3)
Bring vand [3 dl | 4,5 dl] i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt bulgur og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], og kog på middel varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.
Imens, skær rødløg i tynde, halve skiver, og pres eller hak hvidløg fint.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg rødløg, hvidløg og kylling med et nip salt i 4-5 min. Tilsæt madlavningsfløde, Mamas Favorit, Hvide Løjer & Urter, chiliflager [1/2 pakke, 2P], kyllingebouillon, salt [1/2 tsk | 1 tsk] og vand [1dl | 2 dl], og lad simre i 1-2 min, eller indtil saucen er tyknet.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Imens, hak tomat groft.
Skyl spinat.
Vend tomat, spinat og salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] i gryden med færdig bulgur.
Anret bulgur i dybe tallerkener.
Top med kylling og persille.