Cremet middelhavskylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet middelhavskylling

Cremet middelhavskylling

med grøntsagsbulgur og spicy chiliflager

I aften lader vi os inspirere af mad fra middelhavet. Vi steger løg, hvidløg og kylling, og blander dem derefter i en skøn sauce med fløde og masser af skønne krydderier. Samtidigt koger vi bulgur, som vi blander med frisk tomat og spinat. Vi topper med frisk persille, og så er maden færdig.

Tags:
Hurtig
Under 650 kcal
Max 50g kulhydrater
Lynhurtig
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

1 stk

Rødløg

300 g

Kyllingebryststrimler

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

4 g

Hvide Løjer & Urter

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

30 g

Spinat

2 stk

Tomat

4 g

Kyllingebouillon

½ g

Chiliflager

1 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Bredbladet persille

½ stk

Citron

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

1 dl

Vand (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2401 kJ
Kalorier (kcal)574 kcal
Fedt22.2 g
Mættet fedt9.6 g
Kulhydrat41.6 g
Sukker10.7 g
Protein46.2 g
Salt5 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Bring vand [2,5 dl | 4,5 dl] i kog i en mellemstor gryde. 

Tilsæt bulgur og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], og kog på middel varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.

Imens, skær rødløg i tynde, halve skiver.

Pres eller hak hvidløg fint. 

Steg kylling
2

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg rødløg, hvidløg og kylling med et nip salt i 4-5 min. Tilsæt madlavningsfløde, Mamas Favorit, Hvide Løjer & Urter, chiliflager [1/2 pakke, 2P], kyllingebouillon, salt [1/2 tsk | 1 tsk] og vand [1 dl | 2 dl], og lad simre i 1-2 min, eller indtil saucen er tyknet.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Tilsæt tomat og spinat
3

Imens, hak tomat groft.

Skyl spinat.

Skær citron [1/2 stk, 2P] i både.

Vend tomat, spinat, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et skvæt citronsaft i gryden med færdig bulgur.

Server
4

Anret bulgur i dybe tallerkener.

Top med kylling og persille.