I aften lader vi os inspirere af mad fra middelhavet. Vi steger løg, hvidløg og kylling, og blander dem derefter i en skøn sauce med fløde og masser af skønne krydderier. Samtidigt koger vi bulgur, som vi blander med frisk tomat og spinat. Vi topper med frisk persille, og så er maden færdig.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Hvide Løjer & Urter
1 stk
Citron
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder Æg)
2 stk
Tomat
4 g
Kyllingebouillon
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
30 g
Spinat
1 stk
Hvidløgsfed
85 g
Bulgur
(Indeholder Hvede, Gluten)
300 g
Kyllingebryststrimler
½ g
Chiliflager
1 stk
Rødløg
1 pose
Bredbladet persille
2.5 dl
Vand til bulgur
¼ tsk
Salt til bulgur
1 spsk
Olie til stegning
½ tsk
Salt til sauce
1 dl
Vand til sauce
¼ tsk
Salt til salat
Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt bulgur og salt, og kog på middel varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.
Imens, skær rødløg i tynde, halve skiver.
Pres eller hak hvidløg fint.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg rødløg, hvidløg og kylling med et nip salt i 4-5 min. Tilsæt madlavningsfløde, Mamas Favorit, Hvide Løjer & Urter, chiliflager, kyllingebouillon, salt og vand, og lad simre i 1-2 min, eller indtil saucen er tyknet.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Imens, hak tomat groft.
Skyl spinat.
Skær citron i både.
Vend tomat, spinat, salt og et skvæt citronsaft i gryden med færdig bulgur.
Anret bulgur i dybe tallerkener.
Top med kylling og persille.