Hurtig cremet middelhavskylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig cremet middelhavskylling

Hurtig cremet middelhavskylling

med grøntsagsbulgur og spicy chiliflager

I aften lader vi os inspirere af mad fra middelhavet. Vi steger løg, hvidløg og kylling, og blander dem derefter i en skøn sauce med fløde og masser af skønne krydderier. Samtidigt koger vi bulgur, som vi blander med frisk tomat og spinat. Vi topper med frisk persille, og så er maden færdig.

Tags:
Hurtig
Max 50g kulhydrater
Lynhurtig
Allergener:
Æg
Mælk
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 stk

Citron

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

2 stk

Tomat

4 g

Kyllingebouillon

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

30 g

Spinat

1 stk

Hvidløgsfed

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

300 g

Kyllingebryststrimler

½ g

Chiliflager

1 stk

Rødløg

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand til bulgur

¼ tsk

Salt til bulgur

1 spsk

Olie til stegning

½ tsk

Salt til sauce

1 dl

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2827 kJ
Kalorier (kcal)676 kcal
Fedt33.5 g
Mættet fedt18.4 g
Kulhydrat45.2 g
Sukker11.3 g
Protein46.4 g
Salt5 g

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt bulgur og salt, og kog på middel varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.

Imens, skær rødløg i tynde, halve skiver.

Pres eller hak hvidløg fint.

Steg kylling
2

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg rødløg, hvidløg og kylling med et nip salt i 4-5 min. Tilsæt madlavningsfløde, Mamas Favorit, Hvide Løjer & Urter, chiliflager, kyllingebouillon, salt og vand, og lad simre i 1-2 min, eller indtil saucen er tyknet.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Tilsæt tomat og spinat
3

Imens, hak tomat groft.

Skyl spinat.

Skær citron i både.

Vend tomat, spinat, salt og et skvæt citronsaft i gryden med færdig bulgur.

Server
4

Anret bulgur i dybe tallerkener.

Top med kylling og persille.