Østershatte er en rigtig dejlig svamp fyldt af smag. I aften steger vi den og blander den derefter med spaghetti i en cremet sauce med fløde, hvidløg, ost, spinat, hvidløg og røget paprika. Vi topper vores pasta med en sprød valnøds-crumble med panko.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pakke
Spaghetti
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)
200 g
Østershatte
1 stk
Rødløg
2 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Rød chili
½ dåse
Tomatpuré
1 pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
4 g
Hvide Løjer & Urter
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
4 g
Røget paprika
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
30 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
40 g
Valnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)
25 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)
½ spsk
Olivenolie (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 4)
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en smule pastavand [2 dl | 4 dl], og hæld resten fra.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, hak valnødder groft.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stegepande på middelhøj varme.
Steg panko og valnødder i 3-4 min, indtil gyldne og sprøde.
Krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber, og overfør til en skål.
Hak rødløg fint.
Pres eller hak hvidløg fint.
Flæk chili [½ stk, 2P], fjern kerner, og hak fint.
Riv svampe i 2 cm strimler.
Skyl spinat.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg svampe i 3-4 min, eller indtil brunet. Krydr med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg rødløg, hvidløg og chili i 1-2 min, eller indtil bløde.
Tilsæt tomatpuré [1/2 dåse, 2P], madlavningsfløde, pastavand [2 dl | 4 dl], Hvide Løjer & Urter, grøntsagsbouillon og røget paprika, og lad simre i 3-4 min, eller indtil tyknet.
Tilsæt pasta, svampe, finrevet ost, spinat og et nip peber, og vend sammen.
Anret østershatte-spaghetti i dybe tallerkener.
Top med valnøds-crumble.