Cremet østershatte-spaghetti
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet østershatte-spaghetti

Cremet østershatte-spaghetti

med valnøddecrumble og spinat

Østershatte er en rigtig dejlig svamp fyldt af smag. I aften steger vi den og blander den derefter med spaghetti i en cremet sauce med fløde, hvidløg, ost, spinat, hvidløg og røget paprika. Vi topper vores pasta med en sprød valnøds-crumble med panko.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Stærk
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Selleri
Æg
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Spaghetti

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)

200 g

Østershatte

1 stk

Rødløg

2 stk

Hvidløgsfed

1 dåse

Tomatpuré

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

4 g

Hvide Løjer & Urter

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

4 g

Røget paprika

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

30 g

Spinat

40 g

Valnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

½ g

Chiliflager

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3684 kJ
Kalorier (kcal)881 kcal
Fedt44.6 g
Mættet fedt13.4 g
Kulhydrat87.8 g
Sukker12.4 g
Protein28.2 g
Salt3.1 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. 

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'. 

Gem en smule pastavand [2 dl | 4 dl], og hæld resten fra.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Steg panko og valnødder
2

Imens, hak valnødder groft.

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stegepande på middelhøj varme.

Steg panko og valnødder i 3-4 min, indtil gyldne og sprøde.

Krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber, og overfør til en skål.

Forbered grøntsager
3

Hak rødløg fint.

Pres eller hak hvidløg fint. 

Riv svampe i 2 cm strimler.

Skyl spinat.

Steg svampe
4

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg svampe i 3-4 min, eller indtil brunet. Krydr med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg rødløg, hvidløg og chiliflager i 1-2 min, eller indtil bløde.

Lav sauce
5

Tilsæt tomatpuré, madlavningsfløde, pastavand [2 dl | 4 dl], Hvide Løjer & Urter, grøntsagsbouillon og røget paprika, og lad simre i 3-4 min, eller indtil tyknet.

Tilsæt pasta, svampe, finrevet ost, spinat og et nip peber, og vend sammen.

Server
6

Anret østershatte-spaghetti i dybe tallerkener. 

Top med valnøds-crumble.