topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet pasta

Cremet pasta

med kylling, citron & persille

Gør noget ekstra ud af denne uges pastaret. Denne opskrift tikker alt, du kan ønske dig - den er fyldt med gode smag, hurtig at tilberede og har en vidunderlig cremet sauce, hvor sennep er stjernen. Sammen med kylling og friske krydderier såsom citron, hvidløg og persille er det 100% jackpot.

Allergener:
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Rødløg

1 stk

Gulerod

3 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Citron

1 pose

Kruspersille

20 g

Finrevet ost

300 g

Kyllingelårfilet

250 g

Penne

150 g

Crème fraiche

4 g

Kyllingebouillon

12.5 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)8 kcal
Energi (kJ)32 kJ
Fedt0.41 g
Mættet fedt0 g
Kulhydrat0.43 g
Sukker0.1 g
Protein0.4 g
Salt0.2 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Skær rødløg i tynde skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Riv gulerod (uskrællet). Hak persille fint. Riv citronskal. Skær citron i både. 

Kog pasta
2

Kog pasta i 11 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [1,5 dl, 2 pers. | 3 dl, 4 pers.]. Si vand* fra. Hæld pasta tilbage i gryden. 

Steg kylling
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Skær kylling i 2 cm tern. Steg i 3-4 min. Krydr med salt* og peber*. Stil til side på en tallerken.

Lav sauce
4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Steg gulerod og rødløg i 3-4 min. Tilsæt hvidløg og citronskal. Steg i 1 min. Tilsæt creme fraiche, kyllingebouillon, pastavand og sennep [1/2 pakke, 2 pers.]. Rør rundt.

Tilsæt pasta
5

Tilsæt pasta, kylling og et skvæt citronskal. Lad simre indtil gennemvarmet. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener. Top med revet ost og persille. Server med resterende citronbåde.