topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet ravioli

Cremet ravioli

med brune champignon, basilikum & spinat

Skab magi i køkkenet med kun 8 ingredienser - vi viser dig, hvordan i denne hurtige opskrift. Start med hvidløgstegte svampe, og komponer en cremet sauce med delikate smage de fyldte ravioli-puder. Top med frisk basilikum og smagsintensiv revet ost, der gør middagen til ugens gastronomiske højdepunkt.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Hurtig
Vegetarisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
10 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

20 g

Finrevet ost

200 g

Brune champignon

60 g

Spinat

2 stk

Hvidløgsfed

250 g

Ravioli med ricotta & spinat

75 g

Crème fraiche

4 g

Grøntsagsbouillon

1 pose

Basilikum

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)4 kcal
Energi (kJ)17 kJ
Fedt0.16 g
Mættet fedt0 g
Kulhydrat0.48 g
Sukker0.1 g
Protein0.11 g
Salt1 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Kog vand* (til raviolien) i en elkedel. Skær svampe i tynde skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Hak spinat groft.

Kog ravioli
2

Hæld kogende vand* i en gryde med et nip salt*. Kog ravioli i 4-5 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand* [1/2 dl, 2 pers. | 1 dl, 4 pers.]. Si vand* fra. Hæld ravioli tilbage i gryden. Vend med en smule olivenolie*.

Steg svampe
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg svampe i 3-4 min, eller indtil bløde. Krydr med et nip salt*. Tilsæt hvidløg. Steg videre i 1 min.

Lav sauce
4

Tilsæt creme fraiche [½ pakke, 2 pers.], grøntsagsbouillon, spinat og pastavand. Smag til med salt* og peber*.

Hak basilikum
5

Hak basilikum groft.

Server
6

Anret svampe og ravioli i dybe tallerkener. Top med revet ost og basilikum.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image