topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet ravioli

Cremet ravioli

med champignon, basilikum & spinat

Skab magi i køkkenet med kun 8 ingredienser - vi viser dig, hvordan i denne hurtige opskrift. Start med hvidløgstegte svampe, og komponer en cremet sauce med delikate smage de fyldte ravioli-puder. Top med frisk basilikum og smagsintensiv revet ost, der gør middagen til ugens gastronomiske højdepunkt.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Hurtig
Vegetarisk
Let at lave
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Grøntsagsbouillon

200 g

Champignon

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

2 stk

Hvidløgsfed

250 g

Ravioli med ricotta & spinat

20 g

Finrevet ost

½ pakke

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

1 pose

Basilikum

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ dl

Vand (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)149 kcal
Energi (kJ)621 kJ
Fedt11.85 g
Mættet fedt7.2 g
Kulhydrat2.64 g
Sukker1.9 g
Protein4.94 g
Salt1 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en elkedel eller gryde med vand* i kog. Skær svampe i tynde skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag, og hak groft.

Kog ravioli
2

Hæld kogende vand* i en gryde med et nip salt*. Kog ravioli i 4-5 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [1/2 dl | 1 dl], og hæld resten fra. Vend ravioli med en smule olivenolie* i gryden.

Steg svampe
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg svampe i 3-4 min, eller indtil bløde, og krydr med et nip salt*. Tilsæt hvidløg, og steg videre i 1 min.

Lav sauce
4

Tilsæt creme fraiche [1/2 pakke, 2P], grøntsagsbouillon, spinat og pastavand. Smag til med salt* og peber*.

Hak basilikum
5

Hak basilikum groft.

Server
6

Anret svampe og ravioli i dybe tallerkener. Top med revet ost og basilikum.