Skab magi i køkkenet med kun 8 ingredienser - vi viser dig, hvordan i denne hurtige opskrift. Start med hvidløgstegte svampe, og komponer en cremet sauce med delikate smage de fyldte ravioli-puder. Top med frisk basilikum og smagsintensiv revet ost, der gør middagen til ugens gastronomiske højdepunkt.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Grøntsagsbouillon
200 g
Champignon
60 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
2 stk
Hvidløgsfed
250 g
Ravioli med ricotta & spinat
20 g
Finrevet ost
½ pakke
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
1 pose
Basilikum
½ dl
Vand (trin 2)
Bring en elkedel eller gryde med vand* i kog. Skær svampe i tynde skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag, og hak groft.
Hæld kogende vand* i en gryde med et nip salt*. Kog ravioli i 4-5 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [1/2 dl | 1 dl], og hæld resten fra. Vend ravioli med en smule olivenolie* i gryden.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg svampe i 3-4 min, eller indtil bløde, og krydr med et nip salt*. Tilsæt hvidløg, og steg videre i 1 min.
Tilsæt creme fraiche [1/2 pakke, 2P], grøntsagsbouillon, spinat og pastavand. Smag til med salt* og peber*.
Hak basilikum groft.
Anret svampe og ravioli i dybe tallerkener. Top med revet ost og basilikum.