I aften frister vi med en fantastisk alt-i-en ret med et væld af skønne ingredienser. Vi steger svinekød, zucchini og tomat, og lader dem derefter simre i en fantastisk sauce med hvidløg, fløde, kyllingebouillon og masser af skønne krydderier. Vi vender rigatoni i stegepanden, og topper med revet ost.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pakke
Pasta
(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)
1 stk
Zucchini
1 stk
Tomat
1 stk
Hvidløgsfed
250 g
Hakket svinekød
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder Æg)
4 g
Middelhavsdrøm
4 g
Kyllingebouillon
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 5)
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, skær zucchini i 1/2 cm halve skiver.
Hak tomat groft.
Pres eller hak hvidløg fint.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket svinekød med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i 3-4 min, eller indtil brunet.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Tilsæt zucchini og tomat, og steg i 2-3 min, eller indtil møre.
Tilsæt hvidløg, Mamas Favorit og Middelhavsdrøm, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt madlavningsfløde, pastavand, kyllingebouillon, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.
Tilsæt pasta, og vend sammen.
TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis pastaen er for tør.
Anret pasta i dybe tallerkener.
Drys med finrevet ost.