Gem denne ret til en dag, hvor I virkelig er sultne, for her får I nemlig et yderst solidt måltid, som hurtigt vil tilfredsstille skrigende maver. Tagliolini får selskab af den skønneste sauce med bacon, porre, hvidløg og spinat. Vi topper med revet ost, og så er måltiden klar til at blive slugt!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Hvide Løjer & Urter
½ pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
250 g
Tagliolini
1 stk
Hvidløgsfed
25 g
Revet mozzarella
(Indeholder Mælk)
20 g
Finrevet ost
140 g
Bacon, tern
60 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
½ stk
Porre
1 dl
Vand (trin 2)
½ spsk
Hvedemel (trin 2)
Bring en stor gryde med letsaltet vand* i kog. Skær porre [1/2 stk, 2P] i tynde, halve skiver. Pres eller hak hvidløg fint.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Steg bacon i 3-4 min, eller indtil sprød, og skru ned til middel varme. Tilsæt porre, og steg under omrøring i 2-3 min, eller indtil blød. Tilsæt hvedemel* [1/2 spsk | 1 spsk], og rør godt rundt. Tilsæt madlavningsfløde [1/2 pakke, 2P], Hvide Løjer & Urter og vand* [1 dl | 2 dl], og lad simre i 5-6 min, eller indtil let tyknet.
Tilsæt pasta til det kogende vand*, og kog i 2-3 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og kom pasta tilbage i gryden.
Tilsæt spinat, når saucen begynder at tykne, og rør indtil den falder sammen. Tilsæt revet mozzarella [1/2 pakke, 2P], og rør indtil den smelter. Krydr med peber*.
Kom pasta i panden, og vend sammen med sauce.
Server pasta i dybe tallerkener. Drys med revet ost.