topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet tomat-'orzotto'

Cremet tomat-'orzotto'

med balsamicostegt portobello og pinjekerner

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Har du aldrig hørt om orzotto? Det er en italiensk ret, der minder om risotto. Forskellen er, at i orzotto bruges orzo - en pasta, der ligner ris, men smager som pasta. Vi bygger vores cremede tomatorzotto med orzo blandet med ost, tomat og fløde. Vi topper med balsamicostegt portobello, sprød pangratto og frisk rucola med pinjekerner!

Tags:
Vegetarisk
Hurtig
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk
Sulfitter
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

180 g

Orzo

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

½ dåse

Tomatpuré

1 stk

Løg

4 g

Middelhavsdrøm

4 g

Hvide Løjer & Urter

150 g

Portobello

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

20 g

Rucola

1 stk

Hvidløgsfed

25 g

Panko

(Indeholder Sulfitter, Hvede, Gluten)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

10 g

Pinjekerner

(Kan indeholde Sesam, Nødder, Jordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør (trin 1)

¼ tsk

Sukker (trin 1)

5 dl

Vand (trin 2)

1 tsk

Salt (trin 2)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)755 kcal
Energi (kJ)3161 kJ
Fedt32.4 g
Mættet fedt15.6 g
Kulhydrat90.1 g
Sukker15.1 g
Protein23.6 g
Salt3.2 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Steg løg og orzo
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft). 

Hak løg fint.

Smelt smør [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg løg og orzo i 1-2 min, eller indtil gennemsigtigt. 

Tilsæt tomatpuré [½ dåse, 2P], Middelhavsdrøm, Hvide Løjer & Urter og sukker [1/4 tsk I 1/2 tsk], og steg videre 30 sek. 

Kog orzo
2

Tilsæt vand [5 dl | 10 dl] og salt [1 tsk | 2 tsk], og bring i kog. Lad simre uden låg på middel varme i 8-12 min, eller indtil orzoen er næsten færdigtilberedt (tilberedes færdig i trin 5).

Bag svampe
3

Imens, skær svampe i tynde skiver.

Fordel i den ene side af en bageplade med bagepapir. Dryp med balsamico og olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk], og krydr med et nip salt og peber.

Bag i 8-10 min, eller indtil møre.

Lav pangrattato
4

Imens, skyl rucola [1/2 pose, 2P] under koldt vand i et dørslag.

Pres eller hak hvidløg fint.

Fordel panko, hvidløg, olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] og et nip salt i den anden side af bagepladen [2 stk, 4P], og vend sammen, når svampene har 5 min tilbage.

Fordel pinjekerner i et hjørne af bagepladen, og bag i 4-5 min, eller indtil pangrattatoen og pinjekernerne er gyldne.

Krydr orzotto
5

Tilsæt madlavningsfløde til stegepanden, og lad simre videre i 1-2 min, eller indtil saucen er let tyknet og orzoen er "al dente". 

Tag panden af varmen, og tilsæt finrevet ost.

Smag til med salt og peber.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis orzottoen ser tør ud - "Al dente" betyder, at orzoen er kogt, men stadig har en smule bid.

Server
6

Anret orzotto i dybe tallerkener.

Top med svampe, pangrattato og rucola. 

Drys med pinjekerner. 

TIP: Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image