topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet tomat-'orzotto'

Cremet tomat-'orzotto'

med balsamicostegt portobello og pinjekerner

Har du aldrig hørt om orzotto? Det er en italiensk ret, der minder om risotto. Forskellen er, at i orzotto bruges orzo - en pasta, der ligner ris, men smager som pasta. Vi bygger vores cremede tomatorzotto med orzo blandet med ost, tomat og fløde. Vi topper med balsamicostegt portobello, sprød pangratto og frisk rucola med pinjekerner!

Tags:
Vegetarisk
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Soja
Sulfitter
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Hvide Løjer & Urter

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

4 g

Middelhavsdrøm

150 g

Portobello

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

10 g

Pinjekerner

(Kan indeholde Hvede, Nødder, Jordnødder, Sesam, Byg, Havre, Rug, Spelt)

1 stk

Hvidløgsfed

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

180 g

Orzo

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja, Æg, Lupin)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

1 stk

Tomatpuré

20 g

Rucola

1 stk

Løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør til stegning

¼ tsk

Sukker til sauce

4.5 dl

Vand til orzotto

¼ tsk

Salt til orzotto

1 spsk

Olie til svampe

¼ tsk

Salt til svampe

½ spsk

Olie til pangrattato

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3748 kJ
Kalorier (kcal)896 kcal
Fedt46.9 g
Mættet fedt24.7 g
Kulhydrat94.6 g
Sukker14.2 g
Protein25.6 g
Salt4.2 g

Fremgangsmåde

Steg løg og orzo
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Hak løg fint.

Smelt smør i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg løg i 1-2 min.

Tilsæt tomatpuré, Middelhavsdrøm, Hvide Løjer & Urter og sukker, og steg videre i 30 sek.

Kog orzo
2

Tilsæt orzo, vand, sojasauce og salt, dæk til med låg, og bring i kog.

Lad simre på middel varme i 12-14 min, eller indtil orzoen er 'al dente'.

TIP: Brug sølvpapir, hvis du ikke har et stort nok låg - 'Al dente' betyder, at orzoen er kogt, men stadig har en smule bid.

Bag svampe
3

Imens, skær svampe i tynde skiver.

Fordel i den ene side af en bageplade med bagepapir. Dryp med balsamico og olivenolie, og krydr med salt og et nip peber.

Bag i ovnen i 8-10 min, eller indtil mør.

Lav pangrattato
4

Imens, skyl rucola.

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland panko, hvidløg, olivenolie og et nip salt i den anden side af bagepladen, når svampene har 5 min tilbage, og fordel i et jævnt lag.

Fordel pinjekerner i et hjørne af bagepladen, og bag i 3-4 min, eller indtil pangrattatoen og pinjekernerne er gyldne.

Krydr orzotto
5

Tilsæt madlavningsfløde til stegepanden, og lad simre videre i 1-2 min, eller indtil saucen er let tyknet.

Tag panden af varmen, og tilsæt finrevet ost.

Smag til med salt og peber.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis orzottoen ser tør ud.

Server
6

Anret orzotto i dybe tallerkener.

Top med svampe, pangrattato og rucola.

Drys med pinjekerner.

TIP: Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image