topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet tomat-tortelloni

Cremet tomat-tortelloni

med frisk oregano og cherrytomater

Når klokken er mange og børnene skriger efter mad, er pasta din bedste ven. På under en halv time laver du aftenens velsmagende pasta med svampetortelloni i hovedrollen. Vi laver en fantastisk tomatsauce med fløde, cherrytomater, grøntsagsbouillon, chili, tomatpuré, spinat og hvidløg, som vi blander med tortelloni og topper med frisk oregano.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Kalorielet
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Æg
Gluten
Hvede
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svampetortelloni

(Indeholder Mælk, Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Fisk, Sennep, Soja, Krebsdyr, Bløddyr, Selleri, Nødder)

1 stk

Rødløg

1 stk

Hvidløgsfed

½ dåse

Tomatpuré

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

4 g

Hvide Løjer & Urter

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

½ g

Chiliflager

1 pose

Oregano

125 g

Cherrytomater

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2964 kJ
Kalorier (kcal)708 kcal
Fedt38.4 g
Mættet fedt20.3 g
Kulhydrat69.4 g
Sukker14.5 g
Protein20 g
Salt3.6 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Halver cherrytomater.

Pres eller hak hvidløg fint.

Pluk oregano.

Skyl spinat.

Lav sauce
2

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en mellemstor stegepande på middelhøj varme.

Steg rødløg i 2-3 min, eller indtil bløde. Tilsæt tomatpuré [1/2 dåse, 2P], hvidløg og Hvide Løjer & Urter, og steg videre i 1 min, eller indtil velduftende. Tilsæt madlavningsfløde, cherrytomater, grøntsagsbouillon, chiliflager [1/2 pakke, 2P] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], og lad simre på middel varme i 1-2 min, eller indtil tyknet.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad. 

 

Kog pasta
3

Imens, kog pasta i 1-2 min, eller indtil ‘al dente'. 

Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.

Tilsæt pasta, pastavand og spinat til stegepanden med sauce, og vend sammen lige inden servering.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Server
4

Server pasta i dybe tallerkener.

Top med oregano. 

Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image