Alt, som er cremet, kan vi godt lide! Vi gør det nemt i dag med tortelloni fyldt med spinat og ricotta. Vi blander vores pasta i en cremet sauce med porrer, hvidløg, fløde, basilikum og balsamicobagt tomat. Vi serverer vores cremede tortelloni med frisk rucola, og så topper vi med revet ost og ristede græskarkerner.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Tortelloni m. ricotta og spinat
(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Bløddyr, Selleri, Nødder, Fisk, Krebsdyr, Sennep, Soja)
1 pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
12.5 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
1 pose
Basilikum
20 g
Italiensk hård ost, høvlet
(Indeholder Mælk)
12 ml
Balsamico
(Indeholder Sulfitter)
1 stk
Hvidløgsfed
1 pakke
Græskarkerner
(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Sesam)
20 g
Rucola
1 stk
Porre
2 stk
Tomat
4 g
Hvide Løjer & Urter
4 g
Middelhavsdrøm
½ spsk
Olivenolie (trin 1)
½ tsk
Sukker (trin 1)
1 spsk
Smør (trin 4)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Skær tomat i 2 cm både.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med balsamico og olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk], krydr med sukker [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 10-12 min.
Imens, skær porre i tynde skiver.
Pres eller hak hvidløg fint.
Hak basilikum fint.
Skyl rucola [½ pose, 2P].
Fordel græskarkerner i et hjørne af bagepladen i ovnen, når tomaterne har 5 min tilbage.
Kog tortelloni i 1-2 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en smule pastavand [1/2 dl | 1 dl], og hæld resten fra.
TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid. - Vandet skal være salt som havvand.
Smelt smør [1 spsk I 2 spsk] i samme gryde på middel varme.
Steg porre og hvidløg med Hvide Løjer & Urter og Middelhavsdrøm i 1-2 min, eller indtil mør.
Tilsæt pastavand, madlavningsfløde, sojasauce [½ pakke, 2P], basilikum og et stort nip peber, og lad simre i 1-2 min.
Vend tortelloni i gryden, og lad simre i 1 min, eller indtil saucen er let tyknet.
Tilsæt tomat, og vend sammen.
Anret tortelloni i dybe tallerkener.
Top med rucola.
Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.
Drys med høvlet ost og græskarkerner.