Sprøde hjemmelavede fiskefingre
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Sprøde hjemmelavede fiskefingre

med kartoffelmos og kålsalat

Forkæl dig selv med frisk sej i sprød panering med vores Sprødbagte fiskestænger og kartoffelmos. Den sprøde fisk serveres med luftig kartoffelmos og en frisk kålsalat for et lækkert modspil. En måltidsoplevelse, du sent vil glemme.

Allergener:
Æg
Gluten
Hvede
Fisk
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Bagekartoffel

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

250 g

Sej

(Indeholder Fisk)

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Citron

75 g

Rødkål, skåret

1 stk

Gulerod

75 ml

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 spsk

Mælk til mos

½ tsk

Salt til mos

2 dl

Mel til panering

¼ tsk

Salt til panering

1

Æg til panering

¼ tsk

Salt til fisk

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2764 kJ
Kalorier (kcal)661 kcal
Fedt24.7 g
Mættet fedt10.1 g
Kulhydrat75.1 g
Sukker12 g
Protein35.8 g
Salt4.4 g

Fremgangsmåde

Lav mos
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skræl kartofler, og skær i 2 cm tern.

Kog i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og tilsæt mælk, salt og et nip peber. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel, og stil til side med låg på.

TIP: Tilsæt en klat smør for en mere cremet mos.

2

Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken.

Pisk æg i en anden dyb tallerken, og kom panko og Mamas Favorit i en tredje dyb tallerken. 

3

Dup fisk tør med køkkenrulle, og skær i 2 cm brede stænger. Krydr med salt og et nip peber. 

Vend fisk i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko.

Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 12-15 min, eller indtil gylden og gennemtilberedt.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

4

Pluk persilleblade.

Overfør crème fraiche til små skåle.

5

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Halver citron.

Bland rødkål, gulerod, et stort skvæt citronsaft, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.

6

Anret fiskestænger, kartoffelmos og kålsalat på tallerkener.

Server med crème fraiche som dip.

Top med persille.