I aften laver vi grillet Croque Madame-inspireret sandwich med sennepsmayo, prosciutto, mozzarella og revet hård ost. Vi topper sandwichen med spejlæg - hvilket er det, der kendetegner Croque Madame! Frisk og spændende tilbehør er en fantastisk æblesalat med salatmix, gulerod, æble og valnødder.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
12 g
Grov sennep
(Indeholder Sennep)
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
2 stk
Baguette
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)
50 g
Prosciutto
50 g
Revet mozzarella
(Indeholder Mælk)
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
2 stk
Gulerod
1 stk
Æble
20 g
Valnødder
60 g
Blandet salat
2 stk
Æg (trin 3)
Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Bland mayonnaise, sennep og et nip salt* og peber* i en lille skål.
Del brød på langs, og placer på en bageplade med bagepapir. Smør med sennepsmayonnaise, og top med prosciutto. Drys med revet mozzarella og finrevet ost. Grill brød i toppen af ovnen i 7-8 min, eller indtil osten er gylden.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Spejl æg* [2 stk | 4 stk] i 4-6 min, eller indtil æggehviden er fast og blommen stadig er mest flydende. Krydr med et nip salt* og peber*.
Riv gulerod (uskrællet) groft. Skær æble i tynde både. Hak valnødder groft. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag
Bland salat, gulerod, æble, valnødder, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en stor skål.
Fyld brød med spejlæg. Server med æblesalat.