Croque Madame-inspireret sandwich
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Croque Madame-inspireret sandwich

Croque Madame-inspireret sandwich

med valnødde- og æblesalat (OBS! Æg medfølger ikke)

I aften laver vi grillet Croque Madame-inspireret sandwich med sennepsmayo, prosciutto, mozzarella og revet hård ost. Vi topper sandwichen med spejlæg - hvilket er det, der kendetegner Croque Madame! Frisk og spændende tilbehør er en fantastisk æblesalat med salatmix, gulerod, æble og valnødder.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Sennep
Æg
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

12 g

Grov sennep

(Indeholder Sennep)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

2 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

50 g

Prosciutto

50 g

Revet mozzarella

(Indeholder Mælk)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

2 stk

Gulerod

1 stk

Æble

20 g

Valnødder

60 g

Blandet salat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)879 kcal
Energi (kJ)3678 kJ
Fedt46.1 g
Mættet fedt11.3 g
Kulhydrat81.1 g
Sukker21.1 g
Protein35.39 g
Salt4.3 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Lav sennepsmayo
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Bland mayonnaise, sennep og et nip salt* og peber* i en lille skål.

Grill brød
2

Del brød på langs, og placer på en bageplade med bagepapir. Smør med sennepsmayonnaise, og top med prosciutto. Drys med revet mozzarella og finrevet ost. Grill brød i toppen af ovnen i 7-8 min, eller indtil osten er gylden.

Spejl æg
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Spejl æg* [2 stk | 4 stk] i 4-6 min, eller indtil æggehviden er fast og blommen stadig er mest flydende. Krydr med et nip salt* og peber*.

Forbered råvarer
4

Riv gulerod (uskrællet) groft. Skær æble i tynde både. Hak valnødder groft. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag

Lav æblesalat
5

Bland salat, gulerod, æble, valnødder, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en stor skål.

Server
6

Fyld brød med spejlæg. Server med æblesalat.