topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Crunchy kyllingesalat

Crunchy kyllingesalat

med hvidløgsris og asiatisk mayonnaise

Denne måde at servere kylling er alt andet end klassisk. Kyllingen bliver mør, og perfekt krydret af den lækre marinade med peanuts og hvidløg. Vildrissalat med sprøde grøntsager og cremet asiatisk mayonnaise passer perfekt til.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Jordnødder
Sesam
Æg
Sennep
Soja
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Basmatiris

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Løg

4 g

Hvide Løjer & Urter

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

280 g

Kyllingebryst

1 pose

Mynte

1 stk

Agurk

150 g

Spidskål, skåret

50 g

Asiatisk mayonnaise

(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Smør (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)768 kcal
Energi (kJ)3214 kJ
Fedt33.4 g
Mættet fedt5.8 g
Kulhydrat67.5 g
Sukker6.5 g
Protein45.3 g
Salt3.5 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Pres eller hak hvidløg fint.

Smelt smør [½ spsk | 1 spsk] i en stor gryde på middel varme.

Svits hvidløg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt vand [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler. 

Mariner kylling
2

Hak peanuts fint.

Skær løg i tynde, halve skiver. 

Bland peanuts, Hvide Løjer & Urter, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en skål.    

Vend kylling i skålen.

Steg kylling
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Tilsæt kylling og marinade, og steg i 1-2 min på hver side.

Tilsæt løg, og steg videre i 6 min, eller indtil kyllingen er gennemstegt og løgene er bløde.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Hak agurk og mynte
4

Hak agurk fint.

Hak mynte fint.

Bland rissalat
5

Vend spidskål med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en stor skål.

Tilsæt ris og agurk, og rør rundt. 

Skær kylling i skiver. 

Server
6

Anret rissalat og kylling i dybe tallerkener.

Dryp med asiatisk mayonnaise.

Top med mynte.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image