Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Hvis du er vild med pitabrød, vil du elske denne fyldige variant. Her får du en opskrift på pitabrød fyldt med frisk spinat og kyllingesalat med crème fraiche, karry og æble.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Pitabrød
(Indeholder Hvede, Gluten)
4 g
Curry-On
30 g
Spinat
300 g
Kyllingebryststrimler
75 ml
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
1 stk
Æble
½ tsk
Salt til kød
¼ tsk
Salt til dressing
Forvarm ovnen til 200°C/180°C varmluft.
Placer pitabrød på risten i ovnen, og varm i 3-4 min, eller indtil gennemvarme.
TIP: Vores pitabrød er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kyllingbryststrimler med salt i 4-5 min på hver side, eller indtil brunet og gennemstegt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Imens, skyl spinat.
Skær æble i små tern.
Bland crème fraiche, Curry-On, salt og et nip peber i en stor skål. Tilsæt æble og stegt kylling, og vend sammen.
Skær en åbning i en side af pitabrød, og fyld med kyllingesalat og spinat.