Karrymarineret kyllingepita
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Karrymarineret kyllingepita

Karrymarineret kyllingepita

2 portioner | med æble og spinat

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Hvis du er vild med pitabrød, vil du elske denne fyldige variant. Her får du en opskrift på pitabrød fyldt med frisk spinat og kyllingesalat med crème fraiche, karry og æble.

Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Pitabrød

(Indeholder Hvede, Gluten)

4 g

Curry-On

30 g

Spinat

300 g

Kyllingebryststrimler

75 ml

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kød

¼ tsk

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2068 kJ
Kalorier (kcal)494 kcal
Fedt14.8 g
Mættet fedt8.1 g
Kulhydrat44.2 g
Sukker9.4 g
Protein43.5 g
Salt2.9 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Varm pitabrød
1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C varmluft.

Placer pitabrød på risten i ovnen, og varm i 3-4 min, eller indtil gennemvarme.

TIP: Vores pitabrød er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.

Steg kylling
2

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kyllingbryststrimler med salt i 4-5 min på hver side, eller indtil brunet og gennemstegt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav kyllingesalat
3

Imens, skyl spinat.

Skær æble i små tern.

Bland crème fraiche, Curry-On, salt og et nip peber i en stor skål. Tilsæt æble og stegt kylling, og vend sammen.

Server
4

Skær en åbning i en side af pitabrød, og fyld med kyllingesalat og spinat.