Oplev et sandt smagsfyrværkeri med vores farverige Harissakrydret pastagratin. Vi har designet denne skønne pastagratin til at være både lækker og virkelig ubesværet, så du kan tilføje den til dine faste hits af opskrifter, du lige kan hive frem, når tiden er knap og sulten stor.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pakke
Pasta
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Sennep)
1 stk
Peberfrugt
2 stk
Hvidløgsfed
1 pakke
Mozzarella
(Indeholder Mælk)
50 g
Cheddar-/goudablanding, revet
(Indeholder Mælk)
4 g
Hello Sunrise
(Indeholder Selleri, Sennep)
1 dåse
Tomatpuré
1 stk
Worcestershire sauce
(Indeholder Soja)
75 ml
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
4 g
Harissa-krydderi
60 g
Spinat
12.5 g
Honning
1 dl
Gemt pastavand
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til sauce
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'. Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
TIP: Vandet skal være salt som havvand.
Imens, skær peberfrugt i 1 cm tern.
Pres eller hak hvidløg fint.
Skyl spinat.
Hæld væde fra mozzarella, og riv i små stykker.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg peberfrugt i 4-5 min, eller indtil bløde.
Tilsæt hvidløg, Hello Sunrise og harissa-krydderi. Svits i 30 sek.
Tilsæt tomatpuré, worcestershire sauce, crème fraiche, honning og pastavand, og vend sammen.
Sænk til middel varme, og lad simre i 2-3 min.
Tilsæt spinat, pasta og cheddar-/goudablanding, og vend sammen.
Overfør til et ildfast fad, og top med mozzarella.
Bag i ovnen i 6-8 min, eller indtil overfladen er gylden og sprød.
Anret gratin i dybe tallerkener.