Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.
Ugens fiskeret behøver slet ikke at være kedelig. Her har vi sat sammen en fortryllende kombination af velsmagende og smukke ingredienser.
Vi krydrer laks med vores egen skønne krydderiblanding, som vi kalder Dukkah-godt, og steger den til perfektion. Fantastisk tilbehør er syrlig perlecouscous med tranebær, citron, hvidløg, tomat og spinat.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
170 g
Perlecouscous
(Indeholder Hvede, Gluten)
4 g
Hvide Løjer & Urter
20 g
Tranebær
(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Sesam)
250 g
Laksefilet
(Indeholder Fisk)
7.5 g
Dukkah-Godt
(Indeholder Sennep, Sesam)
2 stk
Tomat
½ stk
Citron
60 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
1 pakke
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
¼ tsk
Salt (trin 3)
2 spsk
Smør (trin 3)
4 dl
Vand (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 1)
Bring vand [4 dl | 8 dl] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i kog i en gryde.
Tilsæt perlecouscous, tranebær og Hvide Løjer & Urter, og kog under låg på middel varme i 12-15 min, eller indtil bløde.
Hæld overskydende vand fra.
Imens, opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Dub laks tør med køkkenrulle, og krydr med et nip salt og Dukkah-godt [½ pakke, 2P].
Steg med skindsiden nedad i 3-4 min.
Vend laks, og steg videre i 3-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.
TIP: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten.
Imens, hak tomat groft.
Skyl spinat.
Halver citron [1/2 stk, 2P].
Tilsæt citronsaft [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], smør [2 spsk | 4 spsk], tomat og spinat til gryden med færdig perlecouscous, og vend sammen.
Anret perlecouscous og laks i dybe tallerkener.
Top med yoghurt.