Dukkahkrydret kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Dukkahkrydret kylling

Dukkahkrydret kylling

med bouillonkogte ris og sprød salat

Aftenens fantastiske måltid byder på masser af spændende ingredienser! Vi starter med at koge basmatiris, og imens de koger, marinerer vi kylling med vores skønne krydderiblanding, som vi kalder Dukkah-godt. Vi steger kylling og bikser en sprød salat med kål, gulerod, selleri sammen! Vi topper med cremet dildyoghurt, og så er maden klar!

Tags:
Under 650 kcal
Hvedefri
Proteinrig
Allergener:
Sennep
Sesam
Mælk
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Kyllingebouillon

7.5 g

Dukkah-Godt

(Indeholder Sennep, Sesam)

150 g

Kålblanding, skåret

1 pakke

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

1 pose

Dild

1 stk

Citron, økologisk

1 stk

Bladselleri

(Indeholder Selleri)

280 g

Kyllingebryst

150 g

Basmatiris

2 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2406 kJ
Kalorier (kcal)575 kcal
Fedt8.1 g
Mættet fedt3.4 g
Kulhydrat76.2 g
Sukker14 g
Protein44.2 g
Salt3.2 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris, kyllingebouillon og salt* [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget!

Mariner kylling
2

Skær kylling i 3 cm tern. Bland kylling, en smule olivenolie*, Dukkahgodt [½ pakke, 2P] og et nip salt* og peber* i en stor skål.

Bland dildyoghurt
3

Riv gulerod (uskrællet) groft. Skær bladselleri i tynde stave. Riv citronskal, og skær citron i både. Hak dild groft. Bland yoghurt, et nip citronskal, halvdelen af dild og et nip salt* og peber* i en lille skål.

Steg kylling
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme, når risene har 10 min tilbage. Steg kylling i 7-8 min, eller indtil brunet og gennemstegt. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Bland salat
5

Bland kålblanding, gulerod, bladselleri, resterende dild, et stort skvæt citronsaft og et nip salt* og peber* i en stor skål. TIP: Tilsæt en smule olivenolie til salaten.

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener. Top med salat og kylling. Dryp med dildyoghurt.