Dukkahkrydret svinekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Dukkahkrydret svinekød

Dukkahkrydret svinekød

med bulgur & syltede løg

Sæt tænderne i en orientalsk smagseksplosion i aften, og forkæl dig selv med variation i madlavningen. Krydr svinekamfileten med velsmagende nøddeblanding, og fornem aromaerne sprede sig i køkkenet, når den steges. Opgrader din bulgur med søde tranebær, og skab kontrast med syltede løg. Top med en klat persilledressing, og vi lover, at du vil nyde enhver mundfuld gaffel.

Allergener:
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

40 g

Tranebær

15 g

Dukkah

1 stk

Gulerod

4 g

Kyllingebouillon

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

1 stk

Rødløg

25 ml

Hvidvinseddike

300 g

Svinekamfilet

stk

Agurk

1 stk

Agurk, piccolo

1 pose

Bredbladet persille

75 g

Fraiche

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Sukker

3 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)423 kcal
Energi (kJ)1771 kJ
Fedt19.3 g
Mættet fedt7 g
Kulhydrat27.93 g
Sukker0.6 g
Protein35.23 g
Salt1 g

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Riv gulerod (uskrællet). Bring vand* og kyllingebouillon i kog i en gryde. Tilsæt bulgur. Kog i 2-3 min. Tilsæt tranebær og gulerod. Dæk til med låg. Tag gryden af varmen. Lad hvile under låg i 12-15 min.

Sylt rødløg
2

Skær rødløg i tynde skiver. Bland rødløg, hvidvinseddike, vand* [3 spsk, 2 pers. | 6 spsk, 4 pers.], et nip sukker* og salt* i en lille skål. Stil til side.

Krydr kød
3

Skær svinekamfilet til bøffer (1 pr. person). Vend bøffer i en smule olivenolie*, et nip salt* og peber* i en skål. Drys dukkah på en tallerken. Vend bøffer i dukkah, så begge sider er dækket.

Steg kød
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg bøffer i 3-4 min på hver side.

Bland dressing
5

Hak agurk groft. Hak persille groft. Bland fraiche og 1/2 persille. Krydr med salt* og peber*. Dræn syltet rødløg i en si. Skær bøffer i tynde skiver.

Server
6

Anret bulgur og kød på tallerkener. Top med agurk og syltet rødløg. Server med dressing og resterende persille.