Gør din næste middag med hele familien helt specielt med vores Appelsinglaseret luksuslaks og remoulade. Dette familiemåltid byder på generøse portioner og fantastiske ingredienser, så du kan tilberede et festligt måltid til dine kære uden stress og endeløse timer i køkkenet.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pakke
Laksefilet
(Indeholder Fisk)
1 stk
Appelsin
1 pose
Dild
150 g
Grønne bønner
20 g
Mandler
(Indeholder Nødder Kan indeholde Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)
150 g
Remoulade
(Indeholder Æg, Sennep)
400 g
Små kartofler
2 stk
Gulerod
1 stk
Pastinak
1 pose
Bredbladet persille
1 spsk
Smør til kartofler
¼ tsk
Salt til grøntsager
¼ tsk
Salt til fisk
2 spsk
Smør til glace
1 tsk
Sukker til glace
2 spsk
Vand til glace
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.
Krydr med et nip salt og peber, og stil til side med låg på.
Imens, skær gulerod (uskrællet) i 1 cm tynde stave.
Skræl pastinak, og skær i 1 cm tynde stave.
Hak persille og dild groft.
Halver appelsin, og gem 2 skiver til pynt.
Vend halvdelen af persille og smør i gryden med kartofler.
Fordel rodfrugter på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 15-20 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Dup laks tør med køkkenrulle, og krydr med salt og et nip peber.
Placer laks på en bageplade med bagepapir med skindsiden nedad. Dryp med en smule olivenolie, og bag i 9-10 min, eller indtil gennemtilberedt.
Smelt smør i en mellemstor gryde på middel varme.
Tilsæt et stort skvæt appelsinsaft, vand, sukker og et nip salt og peber, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.
TIP: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Skær ender af grønne bønner, og steg i 3-4 min, eller indtil møre.
Hak mandler groft, og vend med grønne bønner.
TIP: Tilsæt et skvæt vand, så bliver de hurtigere færdige.
Anret laks på en stor tallerken, og dryp med resterende olie fra bagepladen og appelsinglace.
Top med dild og resterende appelsinskiver.
Server med kartofler, grønne bønner, remoulade og rodfrugter i skåle.