Efterårskålsalat
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Efterårskålsalat

Efterårskålsalat

Delevenlig ret | med butternutsquash og valnødder

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. En delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. Nyd efteråret med nogle af sæsonens bedste råvarer, nemlig butternutsquash og grønkål. Butternutsquash bages, og grønkålen krydres med honning-sennepsdressing. Salaten samles med en lækker topping af sprøde valnødder og cremet salatost. Farvesamspillet i denne salat er fantastisk, og smagen er heller ikke helt dårlig!

Allergener:
Sennep
Sulfitter
Æg
Mælk
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Butternutsquash

50 g

Grønkål, skåret

40 g

Honning-sennepsdressing

(Indeholder Sennep, Sulfitter, Æg)

100 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

20 g

Tranebær

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Sesam)

20 g

Valnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til grøntsager

½ spsk

Olie til grøntsager

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)1926 kJ
Kalorier (kcal)460 kcal
Fedt27.2 g
Mættet fedt9.8 g
Kulhydrat41.4 g
Sukker11.6 g
Protein14.4 g
Salt2 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag butternutsquash
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). Skræl græskar, og del på midten. Skrab kerner ud, og skær i både. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil mør og gylden. 

Rist nødder
2

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. Rist valnødder i 3-4 min, eller indtil gyldne. 

Bland salat
3

Bland honning-sennepsdressing med grønkål i en stor skål. Tilsæt tranebær, og vend sammen.

Server
4

Anret salat på et fad og top med butternutsquash. Smuldr salatost over, og top med valnødder.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image