Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. En delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. Nyd efteråret med nogle af sæsonens bedste råvarer, nemlig butternutsquash og grønkål. Butternutsquash bages, og grønkålen krydres med honning-sennepsdressing. Salaten samles med en lækker topping af sprøde valnødder og cremet salatost. Farvesamspillet i denne salat er fantastisk, og smagen er heller ikke helt dårlig!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Butternutsquash
50 g
Grønkål, skåret
40 g
Honning-sennepsdressing
(Indeholder Sennep, Sulfitter, Æg)
100 g
Græsk salatost
(Indeholder Mælk)
20 g
Tranebær
(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Sesam)
20 g
Valnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)
¼ tsk
Salt til grøntsager
½ spsk
Olie til grøntsager
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). Skræl græskar, og del på midten. Skrab kerner ud, og skær i både. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil mør og gylden.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. Rist valnødder i 3-4 min, eller indtil gyldne.
Bland honning-sennepsdressing med grønkål i en stor skål. Tilsæt tranebær, og vend sammen.
Anret salat på et fad og top med butternutsquash. Smuldr salatost over, og top med valnødder.