Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 6 trin og ingredienser til 4 personer. Tag familien med i køkkenet og lav en fantastisk Familiebrunch. Vi steger vidunderlige pandekager fyldt med chokoladeknapper. Samtidig varmer vi brød, som vi derefter topper med avocadomos, bacon og græskarkerner. Yoghurt anretter vi i glas i lag med valnødder og granatæblekerner. Og så er det tid til at vække mor!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
50 g
Honning
400 g
Pandekagemiks
(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Rug, Sesam, Soja, Kamut, Havre, Jordnødder, Lupin, Nødder, Byg, Spelt, Khorasanhvede)
2 stk
Avocado
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
100 g
Mælkechokoladeknapper
(Indeholder Mælk, Soja Kan indeholde Sesam, Spelt, Gluten, Havre, Rug, Nødder, Jordnødder, Byg, Hvede)
300 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
125 g
Bacon, skiver
1 stk
Granatæble
20 g
Græskarkerner
(Kan indeholde Spelt, Jordnødder, Sesam, Hvede, Havre, Nødder, Byg, Kamut, Rug)
2 stk
Baguette
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)
40 g
Valnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)
5 dl
Vand til pandekager
2 spsk
Smør til stegning
¼ tsk
Salt til guacamole
Forvarm ovnen på 200°C/180°C (varmluft).
Fordel bacon på en bageplade med bagepapir, og bag i 13-15 min, indtil gylden og sprød.
Halver baguette på langs, og derefter på bredden, til 8 stykker, og fordel på en bageplade med bagepapir.
Dryp med en smule olivenolie, og krydr med et nip salt.
Bag i 6-8 min, indtil sprøde.
Imens, hak valnødder groft.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme
Steg valnødder, honning og en nip salt i 3-4 min, eller indtil det bobler, og valnødder er dækket af honning.
Overfør til et bagepapir, og spred valnødder ud, så de kan køle ned.
TIP: Nødderne bliver sprøde, når de køler af.
Pisk vand, pandekagemiks og chokoladeknapper sammen i en stor skål.
Smelt smør i samme stegepande (skyl først af) på middelhøj varme.
Hæld pandekagedej i stegepanden, pandekagerne skal være 5 cm i omkreds. Steg i 1-2 min på hver side, indtil let brunet og gennemtilberedt. Gentag med resterende dej.
TIP: Tilføj mere smør til stegepanden ved behov. - Hold pandekagerne varme ved at stille dem i ovnen indtil de skal serveres.
Rul granatæble på bordpladen, og skær over på midten. Overfør granatæble til en skål med vand, og løsn kernerne med fingrene. Lad kerner falde til bunds, og fjern det hvide frugtkød på toppen. Skyl kerner under koldt vand i en si.
Anret yoghurt og granatæblekerner i lag i glas. Top med honningvalnødder og granatæblekerner. Lav et nyt lag med yoghurt, og top med granatæblekerner og honningvalnødder.
TIP: Ved at pille granatæblet i vand, undgår du, at frugtsaften smitter af.
Halver avocado, fjern sten, og grav indmad ud med en ske.
Bland avocado, fraiche, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Smør brød med avocadomos, og top med bacon og græskarkerner.
TIP: Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.
Anret avocadotoast, yoghurt og pandekager på en talleken, eller på et bræt.