Mexicansk 'enchilada'-kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mexicansk 'enchilada'-kylling

Mexicansk 'enchilada'-kylling

med ostetoppede fritter og spinatsalat

I aften går den kulinariske rejse til Mexico, og vi frister med sprødstegt, paneret kylling med mexicanske krydderier. Vi server vores kylling med ostetoppede fritter, en smuk spinatsalat med gulerod og spicy enchiladasauce med frisk tomat.

Allergener:
Æg
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

1 stk

Tomat

100 g

Enchiladasauce

30 g

Spinat

500 g

Kartofler

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

5 g

Tex-Mex

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til sauce

2 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til panering

1

Æg til panering

½ spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2906 kJ
Kalorier (kcal)695 kcal
Fedt14.6 g
Mættet fedt4.4 g
Kulhydrat87.2 g
Sukker13.9 g
Protein54.6 g
Salt6.6 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med Tex-Mex, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader hvis de er overfyldte

Lav enchiladasauce
2

Imens, hak tomat fint.

Bland tomat, enchiladasauce, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Paner kylling
3

Skær kylling i mindre stykker (3 pr. person) på et andet skærebræt, og krydr med salt.

Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken.

Pisk æg i en anden dyb tallerken.

Bland panko og Mamas Favorit i en tredje dyb tallerken.

Vend kylling i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko. Overfør til en tallerken.

Steg kylling
4

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg kylling i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav spinatsalat
5

Imens, skyl spinat.

Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

Bland gulerod, spinat, salt og olivenolie i en mellemstor skål.

Drys færdige kartofler med finrevet ost, og lad smelte.

Server
6

Anret kylling, fritter og spinatsalat på tallerkener.

Server med enchiladasauce.