Forkæl dig selv med en ostet baconsandwich med vores Fransk "croque monsieur"-baconsandwich. Vores version af denne franske klassiker har gruyere og karamelliserede, som giver en rig dybde, sødme og syrlighed til sandwichen, der helt sikkert gør dig til fan af det franske køkken.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Citron
2 stk
Pølsebrød
(Indeholder Hvede, Havre, Gluten Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Nødder, Sesam)
50 g
Revet Gruyere
(Indeholder Mælk)
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
300 g
Kartofler
125 g
Bacon, skiver
15 g
Sennep
(Indeholder Sennep)
50 g
Revet gouda
(Indeholder Mælk)
40 g
Rucola
1 stk
Løg
1 stk
Æble
½ tsk
Salt til kartofler
½ spsk
Olie til stegning
2 spsk
Vand til karamelliserede løg
½ tsk
Sukker til karamelliserede løg
¼ tsk
Salt til karamelliserede løg
1 spsk
Smør til stegning
¼ tsk
Salt til salat
½ spsk
Olie til salat
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartoffel (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Fordel bacon på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 13-15 min, eller indtil gylden og sprød.
Skær løg i tynde, halve skiver.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middel varme.
Steg løg i 5-6 min, eller indtil bløde.
Tilsæt vand, sukker og salt, og steg videre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret.
Bland mayonnaise og sennep i en lille skål.
Skær æble i tynde, halve skiver.
Halver citron.
Skyl rucola.
Del pølsebrød, og smør med sennepsmayonnaise.
Fyld med gouda, gruyere, løg og bacon.
Smelt smør i samme stegepande (tør af først) på middel varme.
Steg sandwiches i 1-2 min på hver side (pres flade med en spatel), eller indtil osten er smeltet og brødet er gyldent.
Bland rucola, æble, salt, citronsaft og olivenolie i en stor skål lige inden servering.
TIP: Steg sandwiches ad omgange, eller brug to stegepander.
Anret sandwiches, fritter og salat på tallerkener.
TIP: Server med en klat ketchup.