Fransk 'croque monsieur'-baconsandwich
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Fransk 'croque monsieur'-baconsandwich

Fransk 'croque monsieur'-baconsandwich

med karamelliserede løg og gruyere

Forkæl dig selv med en ostet baconsandwich med vores Fransk "croque monsieur"-baconsandwich. Vores version af denne franske klassiker har gruyere og karamelliserede, som giver en rig dybde, sødme og syrlighed til sandwichen, der helt sikkert gør dig til fan af det franske køkken.

Allergener:
Hvede
Havre
Gluten
Mælk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Citron

2 stk

Pølsebrød

(Indeholder Hvede, Havre, Gluten Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Nødder, Sesam)

50 g

Revet Gruyere

(Indeholder Mælk)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

300 g

Kartofler

125 g

Bacon, skiver

15 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

50 g

Revet gouda

(Indeholder Mælk)

40 g

Rucola

1 stk

Løg

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

½ spsk

Olie til stegning

2 spsk

Vand til karamelliserede løg

½ tsk

Sukker til karamelliserede løg

¼ tsk

Salt til karamelliserede løg

1 spsk

Smør til stegning

¼ tsk

Salt til salat

½ spsk

Olie til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4280 kJ
Kalorier (kcal)1023 kcal
Fedt65.9 g
Mættet fedt25.8 g
Kulhydrat76 g
Sukker17.2 g
Protein32.4 g
Salt5.7 g

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartoffel (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Steg bacon
2

Fordel bacon på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 13-15 min, eller indtil gylden og sprød.

Lav karamelliserede løg
3

Skær løg i tynde, halve skiver.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middel varme.

Steg løg i 5-6 min, eller indtil bløde.

Tilsæt vand, sukker og salt, og steg videre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret.

Forbered grøntsager
4

Bland mayonnaise og sennep i en lille skål.

Skær æble i tynde, halve skiver.

Halver citron.

Skyl rucola.

Lav sandwich
5

Del pølsebrød, og smør med sennepsmayonnaise.

Fyld med gouda, gruyere, løg og bacon.

Smelt smør i samme stegepande (tør af først) på middel varme.

Steg sandwiches i 1-2 min på hver side (pres flade med en spatel), eller indtil osten er smeltet og brødet er gyldent.

Bland rucola, æble, salt, citronsaft og olivenolie i en stor skål lige inden servering.

TIP: Steg sandwiches ad omgange, eller brug to stegepander.

Server
6

Anret sandwiches, fritter og salat på tallerkener.

TIP: Server med en klat ketchup.