Burgers smager altid godt, og selvfølgelig er det sjovt at variere lidt, her byder vi på en spændende opskrift på fransk inspirerede burgers. Vi bygger vores innovative burgers med sprødstegte oksekødsbøffer, cremet bearnaisesauce, karamelliserede rødløg og frisk spinat. Vi serverer vores fantastiske burgers med hjemmelavede fritter og en sprød pæresalat.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Rødløg
2 stk
Pære
250 g
Hakket oksekød
100 g
Bearnaisesauce
(Indeholder Mælk)
2 stk
Briocheboller
(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)
30 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
500 g
Kartofler
½ tsk
Salt (trin 1)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
3 tsk
Sukker (trin 2)
4 spsk
Vand* (trin 2)
1 stk
Æg (trin 3)
1 tsk
Salt (trin 3)
½ spsk
Olivenolie (trin 5)
Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.
Imens, skær rødløg i tynde, halve skiver.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg rødløg i 5-6 min, eller indtil bløde. Tilsæt vand [4 spsk I 8 spsk], sukker [3 tsk | 6 tsk] og et nip salt, og steg videre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret.
Overfør til en lille skål.
Bland hakket oksekød, æg [1 stk | 2 stk], salt [1 tsk | 2 tsk] og et nip peber i en stor skål.
Form fars til bøffer (1 pr. person).
Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande (skyl af først) på middelhøj varme.
Steg bøffer i 4-5 min på hver side, eller indtil gennemstegt, og overfør til en tallerken.
VIGTIGT: Bøfferne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Del boller på midten, og varm på risten i ovnen i 3-4 min, eller indtil gennemvarme.
Skær pære i tynde, halve skiver.
Skyl spinat under koldt vand i et dørslag.
Opvarm bearnaisesauce i samme stegepande på middelhøj varme i 1-2 min.
Bland spinat (gem lidt til anretning), pære, olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] og et nip salt og peber i en mellemstor skål.
Fyld boller med bøffer, bearnaisesauce, rødløg og spinat.
Server med fritter og pæresalat.