Hotdogs er altid et hit, og der findes mange måder at variere dem på. Vores skønne variant byder på lune hotdogbrød med sennepsmayonnaise, kålpølse og karamelliseret løg. Skønne tilbehør er sprøde, hjemmelavede fritter og en frisk pæresalat med rucola, citron og ristede hasselnødder.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Pølsebrød
(Indeholder Hvede, Havre, Gluten Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Nødder, Sesam)
320 g
Kålpølse
1 stk
Løg
12 ml
Balsamico
(Indeholder Sulfitter)
15 g
Sennep
(Indeholder Sennep)
300 g
Kartofler
40 g
Rucola
1 stk
Pære
20 g
Hasselnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Havre, Jordnødder, Rug)
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
½ stk
Citron
¼ tsk
Salt (trin 1)
½ spsk
Olivenolie (trin 2)
2 spsk
Vand* (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)
½ tsk
Sukker (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 5)
1 spsk
Olivenolie (trin 5)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter, og fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Skær løg i tynde, halve skiver.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middel varme.
Steg løg i 5-6 min, eller indtil bløde.
Tilsæt balsamico, vand [2 spsk | 4 spsk], sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], og steg videre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret.
Imens, skær pære i tynde, halve skiver.
Skyl rucola.
Halver citron [½ stk, 2P].
Hak hasselnødder groft.
Bland mayonnaise og sennep i en lille skål.
Fordel hasselnødder i et hjørne af bagepladen, når fritterne har 10 min tilbage.
Opvarm en smule olivenolie i en anden stor stegepande på middelhøj varme.
Steg pølser i 4-6 min, eller indtil gennemstegte, og halver på langs.
Lav et snit i pølsebrød [½ pakke, 2P], og varm i ovnen i 2-3 min.
Bland rucola, pære, hasselnødder, et skvæt citronsaft, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stor skål lige inden servering.
Anret salat og fritter på tallerkener.
Smør pølsebrød med sennepsmayonnaise, og fyld med pølse og karamelliserede løg.