Fransk inspireret hotdog
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Fransk inspireret hotdog

Fransk inspireret hotdog

med karamellierede løg og saftig pæresalat

Hotdogs er altid et hit, og der findes mange måder at variere dem på. Vores skønne variant byder på lune hotdogbrød med sennepsmayonnaise, kålpølse og karamelliseret løg. Skønne tilbehør er sprøde, hjemmelavede fritter og en frisk pæresalat med rucola, citron og ristede hasselnødder.

Allergener:
Hvede
Havre
Gluten
Sulfitter
Sennep
Nødder
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Pølsebrød

(Indeholder Hvede, Havre, Gluten Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Nødder, Sesam)

320 g

Kålpølse

1 stk

Løg

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

15 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

300 g

Kartofler

40 g

Rucola

1 stk

Pære

20 g

Hasselnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Havre, Jordnødder, Rug)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

½ stk

Citron

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

2 spsk

Vand* (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

½ tsk

Sukker (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 5)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4515 kJ
Kalorier (kcal)1079 kcal
Fedt71.8 g
Mættet fedt17.2 g
Kulhydrat75.1 g
Sukker17.3 g
Protein31.8 g
Salt6.1 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter, og fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber, og vend sammen.
 
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Karamelliser løg
2

Skær løg i tynde, halve skiver.

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middel varme. 

Steg løg i 5-6 min, eller indtil bløde. 

Tilsæt balsamico, vand [2 spsk | 4 spsk], sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], og steg videre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret.

Lav salat
3

Imens, skær pære i tynde, halve skiver.

Skyl rucola.

Halver citron [½ stk, 2P].

Hak hasselnødder groft. 

Lav dressing
4

Bland mayonnaise og sennep i en lille skål.

Fordel hasselnødder i et hjørne af bagepladen, når fritterne har 10 min tilbage.

Steg pølser
5

Opvarm en smule olivenolie i en anden stor stegepande på middelhøj varme.

Steg pølser i 4-6 min, eller indtil gennemstegte, og halver på langs.

Lav et snit i pølsebrød [½ pakke, 2P], og varm i ovnen i 2-3 min.

Bland rucola, pære, hasselnødder, et skvæt citronsaft, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stor skål lige inden servering.

Server
6

Anret salat og fritter på tallerkener.

Smør pølsebrød med sennepsmayonnaise, og fyld med pølse og karamelliserede løg.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image