Rustik grøntsags- og cannelinibønnesuppe
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Rustik grøntsags- og cannelinibønnesuppe

Rustik grøntsags- og cannelinibønnesuppe

med karamelliserede løg og gruyère-ostebrød

På en kold aften er det skønt at samles om middagsbordet og nyde en varmende suppe. Denne rustikke version er fyldt med gulerod, pastinak og cannellinibønner, og serveres med karamelliserede løg og ristet baguette med gruyére.

Allergener:
Sulfitter
Selleri
Hvede
Soja
Gluten
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Rødløg

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Gulerod

1 stk

Pastinak

1 pakke

Cannellinibønner

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 pose

Timian

100 g

Revet Gruyere

(Indeholder Mælk)

1 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

1 pose

Purløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olie til karamelliserede løg

2 spsk

Vand til karamelliserede løg

½ tsk

Sukker til karamelliserede løg

¼ tsk

Salt til karamelliserede løg

1 spsk

Olie til stegning

6 dl

Vand til suppe

½ tsk

Salt til suppe

1 spsk

Smør til brød

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3297 kJ
Kalorier (kcal)788 kcal
Fedt36.5 g
Mættet fedt16.8 g
Kulhydrat79.4 g
Sukker15.2 g
Protein31.6 g
Salt8.2 g

Fremgangsmåde

Steg løg
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middel varme. 

Steg rødløg i 5-6 min, eller indtil bløde.

Steg grøntsager
2

Imens, skræl gulerod og pastinak, og riv groft.

Hæld væde fra cannelinibønner.

Opvarm olivenolie i en stor gryde på middelhøj varme.

Steg gulerod og pastinak i 2-3 min, eller indtil bløde.

Tilsæt balsamico, vand, sukker og salt til stegepanden med løg, og steg videre i 3-5 min, eller indtil karamelliserede.

Lav suppe
3

Tilsæt vand, cannelinibønner, grøntsagsbouillon, sojasauce, timian, salt og et nip peber til gryden, og bring i kog. Sænk til middelvarme, og lad simre i 3-4 min, eller indtil grøntsagerne er møre.

Tag gryden af varmen, og fjern timian.

Blend med en stavblender i gryden, eller blend suppen i en blender.

TIP: Hvis du ikke har en blender, kan du mose suppe med en kartoffelmoser for at opnå en rustik tekstur.

Forbered brød
4

Imens, hak purløg groft.

Skær brød i tynde skiver, og smør hver skive med et tyndt lag smør.

Top med gruyère og halvdelen af purløg.

Lav ostebrød
5

Placer brød på en bageplade med bagepapir, og bag i 6-8 min, eller indtil sprøde.

Server
6

Anret suppe i skåle.

Top suppe med resterende purløg og løg.

Server med gruyère-ostebrød.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image