Avocadowrap og butter chicken
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Avocadowrap og butter chicken

Avocadowrap og butter chicken

2x2 portioner | frokost til to dage

Nyd frokost i to dage med et lækkert færdigmåltid og en nem at følge 4-trinsopskrift. Inkluderer portionerede ingredienser og trin-for-trin-instruktioner til to personer. Forkæl dig selv med en luksusfrokost bestående af en velsmagende wrap, fyldt avocado, salatost, og en spicy slaw med kål, koriander og srirachamayo.

Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Jordnødder
Nødder
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pose

Koriander

2 stk

Avocado

2 stk

Tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

150 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

150 g

Spidskål, skåret

2 stk

Butter Chicken

(Indeholder Jordnødder, Nødder, Mælk, Selleri)

100 g

Vegansk srirachamayonnaise

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til slaw

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)6230 kJ
Kalorier (kcal)1489 kcal
Fedt105.6 g
Mættet fedt36.4 g
Kulhydrat66.3 g
Sukker24.2 g
Protein54.3 g
Salt7.7 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Hak koriander fint.

Smuldr salatost i en skål.

TIP: Vores tortilla er leveret klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.

Forbered avocado
2

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 1/2 cm skiver.

Lav srirachaslaw
3

I en stor skål blandes mayo med sriracha sauce.

Bland spidskål, koriander, salt og et nip peber i den store skål, indtil kål er dækket med majo.

Server
4

Fordel srirachaslaw, salatost og avocado i tortillas, og krydr med salt og peber.

Fold siderne ind på wrappen og rul derefter til en stram burrito.