topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Fyldt kyllingebryst

Fyldt kyllingebryst

med ostecreme & grøntsagscouscous

Ostefyldt kyllingebrystfilet med cremet salatdressing er en vinderkombination og smager guddommeligt med ovnbagte grøntsager blandet med couscous. En let ret at strikke sammen, som passer sig selv i ovnen - en frygtelig god middag alle ugens dage.

Tags:
Proteinrig
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Skalotteløg

280 g

Kyllingebryst

4 g

Kyllingebouillon

100 g

Couscous

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Hvidløgsfed

100 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

2 stk

Gulerod

1 stk

Peberfrugt

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Citron, økologisk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Mælk

2 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)584 kcal
Energi (kJ)2443 kJ
Fedt15.14 g
Mættet fedt9.1 g
Kulhydrat53.13 g
Sukker15.8 g
Protein51.45 g
Salt2.3 g

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Hak skalotteløg, peberfrugt og gulerod (uskrællet) groft. Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Bag i ovnen i 20-25 min.

Bland ostecreme
2

Hak persille fint. Hak hvidløg fint. Bland hvidløg, salatost, mælk*, 1/2 persille, salt* og peber* i en skål. Rør rundt med en ske eller gaffel indtil massen er lind. Læg kylling mellem to fryseposer på et skærebræt. Bank kødet fladt med en kagerulle eller kødhammer (ca. 2 cm). Læg hånden fladt på hvert kyllingebryst. Lav et snit (men skær ikke helt igennem) med en skarp kniv.

Fyld kylling
3

Fyld kylling med ostecreme (gem lidt til anretning). Krydr med peber*. OBS: Anvend en ren ske, hver gang du fylder kyllingen, så ostecremen ikke kommer i kontakt med den rå kylling. Læg kylling på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 12-14 min.

Lav couscous
4

Kog vand* i en elkedel. Riv citronskal. Skær citron i både. Bland couscous, kyllingebouillon og citronskal i en stor skål. Hæld kogende vand* over. Dæk til med låg. Lad hvile i 5-6 min, eller indtil vandet er absorberet.

Tilsæt grøntsager
5

Rør bagte grøntsager og en skvæt citronsaft i skålen med couscous. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret couscous på tallerkener. Top med kylling og resterende saft fra bagepladen. Server med citronbåde, resterende ostecreme og persille.