Ostefyldt kyllingebrystfilet med cremet salatdressing er en vinderkombination og smager guddommeligt med ovnbagte grøntsager blandet med couscous. En let ret at strikke sammen, som passer sig selv i ovnen - en frygtelig god middag alle ugens dage.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Skalotteløg
280 g
Kyllingebryst
4 g
Kyllingebouillon
100 g
Couscous
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 stk
Hvidløgsfed
100 g
Græsk salatost
(Indeholder Mælk)
2 stk
Gulerod
1 stk
Peberfrugt
1 pose
Bredbladet persille
1 stk
Citron, økologisk
2 spsk
Mælk
2 dl
Vand
Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Hak skalotteløg, peberfrugt og gulerod (uskrællet) groft. Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Bag i ovnen i 20-25 min.
Hak persille fint. Hak hvidløg fint. Bland hvidløg, salatost, mælk*, 1/2 persille, salt* og peber* i en skål. Rør rundt med en ske eller gaffel indtil massen er lind. Læg kylling mellem to fryseposer på et skærebræt. Bank kødet fladt med en kagerulle eller kødhammer (ca. 2 cm). Læg hånden fladt på hvert kyllingebryst. Lav et snit (men skær ikke helt igennem) med en skarp kniv.
Fyld kylling med ostecreme (gem lidt til anretning). Krydr med peber*. OBS: Anvend en ren ske, hver gang du fylder kyllingen, så ostecremen ikke kommer i kontakt med den rå kylling. Læg kylling på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 12-14 min.
Kog vand* i en elkedel. Riv citronskal. Skær citron i både. Bland couscous, kyllingebouillon og citronskal i en stor skål. Hæld kogende vand* over. Dæk til med låg. Lad hvile i 5-6 min, eller indtil vandet er absorberet.
Rør bagte grøntsager og en skvæt citronsaft i skålen med couscous. Smag til med salt* og peber*.
Anret couscous på tallerkener. Top med kylling og resterende saft fra bagepladen. Server med citronbåde, resterende ostecreme og persille.