I aften lader vi os inspirere af italiensk madlavningskunst, når vi laver en spændende variant på den klassiske kødsauce. Vi steger svinekød, og lader den simre i den skønne sauce med tomatpuré, hvidløg og ketchup, og så vender vi spaghetti i saucen. Vi serverer vores pasta med stegt rødløg og peberfrugt og sprød pangrattato med panko, revet ost og vores egen krydderiblanding, som vi kalder Hello Sunrise.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Goan Xacuti
1 stk
Lime
1 stk
Pak choi
10 g
Ingefærpasta
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)
225 g
Hakket oksekød
85 g
Bulgur
(Indeholder Hvede, Gluten)
50 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
1 g
Chiliflager
1 stk
Gulerod
80 g
Sød chilisauce
2 stk
Forårsløg
2.5 dl
Vand til bulgur
½ tsk
Salt til bulgur
¼ tsk
Salt til dressing
½ spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til kød
Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt bulgur og salt, og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil blød.
Imens, halver lime.
Bland ingefærpasta, limesaft og salt i en stor skål.
Hak peanuts groft.
Snit forårsløg fint.
Bland peanuts, forårsløg og chiliflager i en lille skål.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Skær pak choi i tynde skiver.
Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg oksekød med salt i 4-5 min, eller indtil brunet.Tilsæt Goan Xacuti, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.Tilsæt sojasauce og sød chilisauce, og lad simre i 3-4 min, eller indtil karamelliseret.
Vend pak choi og gulerod i skålen med dressing lige inden servering. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Anret bulgur, salat og kød i dybe tallerkener.
Drys med peanutcrunch.