topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Glaseret svinekamfilet

Glaseret svinekamfilet

med sprød nudelsalat og sesamfrø

Er I sultne og vil have mad på bordet i en fart, men uden at gå på kompromis med smag og udseende? Det hjælper vi gerne med, med denne enkle, men yderst tiltalende opskrift på glaseret svinekamfilet med sprød nudelsalat. Vi steger svinekød til perfektion, og glaserer det derefter med asiatisk woksauce. Den sprøde nudelsalat indeholder varme nudler blandet med stegt kål, gulerod og ingefær.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Hurtig
Proteinrig
Mælkefri
Allergener:
Hvede
Gluten
Soja
Sulfitter
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Ingefær

1 stk

Gulerod

150 g

Fuldkornsnudler

(Indeholder Hvede, Gluten)

150 g

Spidskål, skåret

75 g

Rødkål, skåret

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

300 g

Svinekamfilet

37.5 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Byg, Kamut, Nødder, Havre, Jordnødder, Rug, Spelt, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

2 spsk

Vand (trin 5)

½ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2843 kJ
Kalorier (kcal)679 kcal
Fedt25.9 g
Mættet fedt8.1 g
Kulhydrat69.9 g
Sukker12.1 g
Protein43 g
Salt5.2 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Riv ingefær [1/2 stk, 2P] fint. Riv gulerod (uskrællet) groft. Skær svinekød i 3 cm strimler på et andet skærebræt.

Kog nudler
2

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Kog nudler i 1-2 min, eller indtil bløde. Hæld vand fra, skyl under koldt vand*, og kom nudler tilbage i gryden. Vend eventuelt nudler med en smule olivenolie*. TIP: Vandet skal være salt som havvand.

Steg grøntsager
3

Opvarm olivenolie* [1/2 spsk | 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg spidskål, rødkål, gulerod og ingefær med et nip salt* i 2-3 min, eller indtil de begynder at blive bløde.

Bland grøntsager og nudler
4

Kom grøntsager og sojasauce i gryden med nudler, og vend sammen. Stil til side med låg på for at holde på varmen.

Steg kød
5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg svinekød med et salt* [1/2 tsk | 1 tsk] i 3-4 min, eller indtil gennemstegt. Tag panden af varmen, tilsæt asiatisk woksauce [½ pakke, 2P] og vand* [2 spsk | 4 spsk], og vend sammen.

Server
6

Anret nudelsalat i dybe tallerkener. Top med svinekød og resterende sauce fra panden. Drys med sesamfrø.