Er I sultne og vil have mad på bordet i en fart, men uden at gå på kompromis med smag og udseende? Det hjælper vi gerne med, med denne enkle, men yderst tiltalende opskrift på glaseret svinekamfilet med sprød nudelsalat. Vi steger svinekød til perfektion, og glaserer det derefter med asiatisk woksauce. Den sprøde nudelsalat indeholder varme nudler blandet med stegt kål, gulerod og ingefær.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
½ stk
Ingefær
1 stk
Gulerod
150 g
Fuldkornsnudler
(Indeholder Hvede, Gluten)
150 g
Spidskål, skåret
75 g
Rødkål, skåret
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
300 g
Svinekamfilet
37.5 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)
10 g
Sesamfrø
(Indeholder Sesam Kan indeholde Byg, Kamut, Nødder, Havre, Jordnødder, Rug, Spelt, Hvede)
½ spsk
Olivenolie (trin 3)
2 spsk
Vand (trin 5)
½ tsk
Salt (trin 5)
Riv ingefær [1/2 stk, 2P] fint. Riv gulerod (uskrællet) groft. Skær svinekød i 3 cm strimler på et andet skærebræt.
Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Kog nudler i 1-2 min, eller indtil bløde. Hæld vand fra, skyl under koldt vand*, og kom nudler tilbage i gryden. Vend eventuelt nudler med en smule olivenolie*. TIP: Vandet skal være salt som havvand.
Opvarm olivenolie* [1/2 spsk | 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg spidskål, rødkål, gulerod og ingefær med et nip salt* i 2-3 min, eller indtil de begynder at blive bløde.
Kom grøntsager og sojasauce i gryden med nudler, og vend sammen. Stil til side med låg på for at holde på varmen.
Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg svinekød med et salt* [1/2 tsk | 1 tsk] i 3-4 min, eller indtil gennemstegt. Tag panden af varmen, tilsæt asiatisk woksauce [½ pakke, 2P] og vand* [2 spsk | 4 spsk], og vend sammen.
Anret nudelsalat i dybe tallerkener. Top med svinekød og resterende sauce fra panden. Drys med sesamfrø.