Hvis du er vild med pitabrød, vil du elske denne fyldige variant. Her får du nemlig en opskrift på pitabrød fyldt med krydret, stegt grillost, gulerodssalat med soltørrede tomater og rucola og en cremet hvidløgsdressing. Oreganobagte kartofler og spicy srirachamayonnaise passer perfekt til.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
500 g
Kartofler
½ g
Oregano, tørret
1 stk
Grillost
(Indeholder Mælk)
25 g
Soltørrede tomater
1 stk
Gulerod
40 g
Rucola
1 pakke
Fraiche
(Indeholder Mælk)
½ stk
Hvidløgsfed
4 g
Hello Sunrise
(Indeholder Selleri, Sennep)
2 stk
Pitabrød
(Indeholder Hvede, Gluten)
50 g
Srirachamayonnaise
(Indeholder Sennep, Æg)
½ tsk
Salt (trin 1)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 3)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med oregano [½ pakke, 2P], salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Imens, skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.
Skyl rucola.
Hak soltørrede tomater [½ pakke, 2P] fint.
Bland soltørrede tomater, gulerod, rucola, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål lige inden servering.
Pres eller hak hvidløg [½ stk, 2P] fint.
Bland hvidløg, fraiche, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en lille skål.
Skær grillost i skiver (2 pr. person), og drys med Hello Sunrise.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme, når kartoflerne har 10 min tilbage i ovnen.
Steg grillost i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden.
Imens, placer pitabrød på risten i ovnen, og varm i 3-4 min.
Skær en åbning i pitabrød.
Fyld pitabrød med hvidløgsdressing, grillost og halvdelen af salat.
Anret pitabrød, kartofler og resterende salat på tallerkener.
Server med srirachamayonnaise.