En fantastisk alt-i-en ret, med masser af smag og farver. Udover bagt græskar indeholder retten couscous, kål, forårsløg og salatost. Vi topper med en super lækker hvidløgsdressing og hasselnødder.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Forårsløg
1 pakke
Kikærter
100 g
Couscous
(Indeholder Gluten, Hvede)
50 g
Grønkål, skåret
½ stk
Butternutsquash
1 stk
Citron, økologisk
4 g
Saha-Ras
100 g
Græsk salatost
75 g
Fraiche
20 g
Hasselnødder
(Indeholder Nødder)
½ stk
Hvidløgsfed
4 g
Grøntsagsbouillon
2.5 dl
Vand
Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Del butternutsquash [½ stk, 2 pers.] på midten, fjern kerner og skær i tynde både. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og drys med Saha-Ras. Krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min.
Bring vand* (se ingrediensliste) og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Tilsæt couscous og en smule olivenolie*, og rør godt rundt. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min. Rør rundt med en gaffel.
Snit forårsløg fint. Pres eller hak hvidløg [½ stk, 2 pers.] fint. Hak hasselnødder groft. Skyl kikærter under koldt vand* i en si. Skær citron i både.
Bland fraiche [½ pakke, 2 pers.], olivenolie* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.] og hvidløg i en lille skål. TIP: Tilsæt lidt vand, hvis dressingen er for tyk.
Bland grønkål, forårsløg, kikærter, en smule olivenolie* og et skvæt citronsaft i gryden med couscous. Rør godt rundt, og krydr med et nip salt* og peber*.
Anret couscoussalat i dybe tallerkener. Top med butternutsquash. Smuldr med salatost [½ pakke, 2 pers.]. Dryp med dressing. Drys med hasselnødder.