Ugens fisk overrasker med spændende ingredienser. Vi topper kuller med græskarkerner og panko og bager den derefter sprød og gylden, inden vi topper den med en skøn sauce. Vi serverer vores kuller med cremet knoldsellerimos med kartofler, og ovnbagte gulerødder med frisk persille.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Kuller
(Indeholder Fisk)
1 pose
Bredbladet persille
25 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
500 g
Bagekartoffel
1 stk
Knoldselleri
(Indeholder Selleri)
75 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
2 stk
Gulerod
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
10 g
Græskarkerner
(Kan indeholde Spelt, Jordnødder, Sesam, Hvede, Havre, Nødder, Byg, Kamut, Rug)
3 spsk
Mælk (trin 2)
½ tsk
Salt (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 3)
1.5 spsk
Olivenolie (trin 3)
½ dl
Vand (trin 5)
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm skiver.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med et nip salt og peber.
Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil møre.
Imens, skræl kartoffel og knoldselleri, og skær i 2 cm tern.
Kog i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og tilsæt mælk [3 spsk | 6 spsk], salt [½ tsk | 1 tsk] og et nip peber. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel, og stil til side med låg på.
TIP: Tilsæt en klat smør for en mere cremet mos.
Imens, hak græskarkerner groft.
Bland græskarkerner, panko, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og olivenolie [1,5 spsk | 3 spsk] i en lille skål.
Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med et nip salt og peber.
Top fisk med pankoblanding, og pres så den sidder fast.
Placer fisk i den anden side af bagepladen [2 stk, 4P], når gulerødderne har 10 min tilbage.
Bag i ovnen i 8-10 min, eller indtil fisken er gennemstegt og pankoen er grylden.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Imens, opvarm en lille gryde på middel varme.
Tilsæt vand [1/2 dl | 1 dl], grøntsagsbouillon, madlavningsfløde [1/2 pakke, 2P] og et nip salt og peber, og lad simre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.
Pluk persille groft.
Bland gulerod og persille i en mellemstor skål lige inden servering.
Tilsæt eventuelt en klat smør.
Anret knoldsellerimos, gulerod og fisk på tallerkener.
Top fisk med sauce.