Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Oplev Mexicos rige og livlige smage med vores Hurtig mexicansk chorizo- og bulgurbowl med majs. Denne farverige bowl er lynhurtig at lave, og toppes med en skøn og syrlig guacamole, tortillachips og koriander!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
85 g
Bulgur
(Indeholder Hvede, Gluten)
2 stk
Avocado
75 g
Tortillachips
(Kan indeholde Mælk)
60 g
Chorizo, ternet
(Indeholder Mælk)
1 stk
Lime
1 dåse
Majs
1 pose
Koriander
2.5 dl
Vand til bulgur
¼ tsk
Salt til bulgur
¼ tsk
Salt til guacamole
Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt bulgur og salt, og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.
Opvarm en smule olivenolie i en mellemstor stegepande på middelhøj varme.
Hæld væde fra majs.
Steg chorizo og majs i 4-6 min, eller indtil gyldne.
Imens, skær lime i både.
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske.
Mos avocado med et stort skvæt limesaft, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Hak koriander groft.
TIP: Tilsæt en smule olivenolie.
Anret bulgur i skåle, og top med chorizo og majs, tortillachips og guacamole i tre sektioner.
Top med koriander.