Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 portioner. Wraps er et godt bud på en luksusfrokost eller måske til en skøn picnic. Vi luner tortillabrød og fylder med frisk avocado, knasende valnødder og en skøn salat med kål, kapers, agurk og cremet pestodressing.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Avocado
2 stk
Tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
100 g
Cremet pestodressing
30 g
Kapers
150 g
Spidskål, skåret
1 stk
Agurk
40 g
Valnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)
¼ tsk
Salt til salat
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 1/2 cm tern.
Hak agurk fint.
Hak valnødder groft.
Bland pestodressing, kål, kapers, agurk, salt og et nip peber i en stor skål.
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
TIP: Vores tortillabrød er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.
Fordel salat, avocado og valnødder i midten af hvert tortillabrød.
Krydr med et nip salt og peber, og rul sammen til wraps.