Grøn pasta 'primavera'
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Grøn pasta 'primavera'

Grøn pasta 'primavera'

med hvid sauce og sukkerærter

Primavera betyder forår på spansk, og aftenens smukke ret fører tankerne til forår i spir. Vi vender spaghetti i en skøn sauce med porre, hvidløg, madlavningsfløde, crème fraiche, ost, grøntsagsbouillon og sukkerærter, og topper med purløg og mere ost.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Mælk
Hvede
Gluten
Æg
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ pose

Sukkerærter

2 stk

Hvidløgsfed

75 ml

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

1 pakke

Spaghetti

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Sennep, Soja)

1 pose

Purløg

40 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

60 g

Spinat

1 stk

Porre

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Gemt pastavand

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til grøntsager

¼ tsk

Salt til pasta

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3177 kJ
Kalorier (kcal)759 kcal
Fedt38 g
Mættet fedt20.4 g
Kulhydrat75.7 g
Sukker12.2 g
Protein25.7 g
Salt2.8 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog.

Skær porre i tynde, halve skiver.

Pres eller hak hvidløg fint.

Skyl spinat.

Del sukkerærter på langs.

Kog pasta
2

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem pastavand, og hæld resten fra.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Steg grøntsager
3

Imens, opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg porre med salt i 3-4 min, eller indtil blød.

Tilsæt hvidløg, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.

Lav sauce
4

Tilsæt madlavningsfløde, crème fraiche, halvdelen af finrevet ost, pastavand, grøntsagsbouillon og sukkerærter, og lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis pastaen virker tør.

Tilsæt pasta
5

Imens, skær purløg i 2 cm stykker.

Tilsæt pasta og spinat til panden med saucen, og vend sammen.

Krydr med salt.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med purløg og resterende finrevet ost.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image