Primavera betyder forår på spansk, og aftenens smukke ret fører tankerne til forår i spir. Vi vender spaghetti i en skøn sauce med porre, hvidløg, madlavningsfløde, crème fraiche, ost, grøntsagsbouillon og sukkerærter, og topper med purløg og mere ost.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
½ pose
Sukkerærter
2 stk
Hvidløgsfed
75 ml
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
1 pakke
Spaghetti
(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Sennep, Soja)
1 pose
Purløg
40 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
60 g
Spinat
1 stk
Porre
1 spsk
Gemt pastavand
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til grøntsager
¼ tsk
Salt til pasta
Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog.
Skær porre i tynde, halve skiver.
Pres eller hak hvidløg fint.
Skyl spinat.
Del sukkerærter på langs.
Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem pastavand, og hæld resten fra.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg porre med salt i 3-4 min, eller indtil blød.
Tilsæt hvidløg, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt madlavningsfløde, crème fraiche, halvdelen af finrevet ost, pastavand, grøntsagsbouillon og sukkerærter, og lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet.
TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis pastaen virker tør.
Imens, skær purløg i 2 cm stykker.
Tilsæt pasta og spinat til panden med saucen, og vend sammen.
Krydr med salt.
Anret pasta i dybe tallerkener.
Top med purløg og resterende finrevet ost.