topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gul kyllingekarry

Gul kyllingekarry

med citrongræs & lime

Lad os friste med en hurtigt thailandsk karrygryde i aften. Med aromatisk, gul karry i midten og citrongræs og lime som krydderier tager du kylling og jasminris til nye højder. Top kyllingekarryen med frisk koriander og sprøde peanuts, og du har du en farverig, spændende middag at nyde.

Allergener:
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kyllingelårfilet

1 stk

Rød peberfrugt

1 pose

Koriander

1 stk

Gulerod

150 g

Jasminris

250 ml

Kokosmælk

20 g

Peanuts

20 g

Gul karrypasta

(Indeholder Sennep)

1 stk

Citrongræs

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3.5 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)284 kcal
Energi (kJ)1188 kJ
Fedt0.6 g
Mættet fedt0.2 g
Kulhydrat63.75 g
Sukker1.2 g
Protein5.84 g
Salt0.9 g

Fremgangsmåde

Steg kylling
1

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Fjern overskydende fedt fra kylling, og skær i strimler. Steg kylling i 4-5 min, og stil til side på en tallerken.

Kog ris
2

Hæld ris i gryden, rør rundt, dæk til med låg, og sænk til lav varme. Kog ris i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad risene hvile i 10 min indtil vandet er absorberet.

Forbered grøntsager
3

Halver gulerod (uskrællet), og skær i skiver. Skær peberfrugt i strimler. Pres eller hak hvidløg. Hak citrongræs meget fint. Riv limeskal, og skær lime i både. Hak koriander groft.

Steg grøntsager
4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Steg gulerod og peberfrugt i 3-4 min. Tilsæt gul karrypasta, hvidløg, citrongræs og limeskal, og steg videre i 1 min.

Lav kyllingekarry
5

Tilsæt kokosmælk og kylling. Lad det hele simre i 2-3 min. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener, og top med gul karry, koriander og peanuts. Server med limebåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image