Lad os friste med en hurtigt thailandsk karrygryde i aften. Med aromatisk, gul karry i midten og citrongræs og lime som krydderier, bliver det en favorit for hele familien. Top kyllingekarryen med frisk koriander, og du har du en farverig, spændende middag at nyde.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Rød peberfrugt
1 pose
Koriander
1 stk
Gulerod
1 stk
Lime, økologisk
150 g
Jasminris
20 g
Gul karrypasta
(Indeholder Sennep)
280 g
Kyllingebryst
1 g
Chiliflager
1 stk
Citrongræs
2 stk
Hvidløgsfed
200 ml
Kokosmælk
3 dl
Vand
Bring en gryde med vand* (se ingrediensliste) og et nip salt* kog. Tilsæt ris, rør rundt, og kog på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget!
Skær kylling i 3 cm skiver. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 4-5 min, eller indtil gennemstegt. Krydr med et stort nip salt* og peber*. Overfør til en tallerken. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver. Skær peberfrugt i tynde strimler. Pres eller hak hvidløg fint. Riv limeskal, og skær lime i både. Hak koriander groft. Fjern de yderste, tørre lag fra citrongræs, og skær den nederste del af. Bank flad med en træske på et skærebræt.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg gulerod og peberfrugt i 3-4 min, eller indtil bløde. Tilsæt karrypasta, hvidløg, citrongræs og limeskal, og steg i 1 min.
Tilsæt kokosmælk og stegt kylling. Lad simre i 2-3 min, eller indtil saucen er tyknet lidt. Fjern citrongræs fra panden. Smag til med chiliflager, salt* og peber*. TIP: Server chiliflagerne ved siden af, hvis ikke alle er til stærk mad.
Anret ris i dybe tallerkener. Top med kyllingekarry. Top med koriander. Server med limebåde.