topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gul kyllingekarry

Gul kyllingekarry

med citrongræs & lime

Lad os friste med en hurtigt thailandsk karrygryde i aften. Med aromatisk, gul karry i midten og citrongræs og lime som krydderier, bliver det en favorit for hele familien. Top kyllingekarryen med frisk koriander, og du har du en farverig, spændende middag at nyde.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Rød peberfrugt

1 pose

Koriander

1 stk

Gulerod

1 stk

Lime, økologisk

150 g

Jasminris

20 g

Gul karrypasta

(Indeholder Sennep)

280 g

Kyllingebryst

1 g

Chiliflager

1 stk

Citrongræs

2 stk

Hvidløgsfed

200 ml

Kokosmælk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)604 kcal
Energi (kJ)2528 kJ
Fedt20.14 g
Mættet fedt16.4 g
Kulhydrat64.46 g
Sukker2.6 g
Protein40.64 g
Salt1.1 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring en gryde med vand* (se ingrediensliste) og et nip salt* kog. Tilsæt ris, rør rundt, og kog på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget!

Steg kylling
2

Skær kylling i 3 cm skiver. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 4-5 min, eller indtil gennemstegt. Krydr med et stort nip salt* og peber*. Overfør til en tallerken. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Forbered grøntsager
3

Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver. Skær peberfrugt i tynde strimler. Pres eller hak hvidløg fint. Riv limeskal, og skær lime i både. Hak koriander groft. Fjern de yderste, tørre lag fra citrongræs, og skær den nederste del af. Bank flad med en træske på et skærebræt.

Steg grøntsager
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg gulerod og peberfrugt i 3-4 min, eller indtil bløde. Tilsæt karrypasta, hvidløg, citrongræs og limeskal, og steg i 1 min. 

Lav kyllingekarry
5

Tilsæt kokosmælk og stegt kylling. Lad simre i 2-3 min, eller indtil saucen er tyknet lidt. Fjern citrongræs fra panden. Smag til med chiliflager, salt* og peber*. TIP: Server chiliflagerne ved siden af, hvis ikke alle er til stærk mad.

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener. Top med kyllingekarry. Top med koriander. Server med limebåde.