topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gul kyllingekarry

Gul kyllingekarry

med jasminris og stegte grøntsager

Lad os friste med en hurtig karrygryde i aften. Med aromatisk, gul karry i midten og citrongræs og hvidløg som krydderier bliver det en favorit for hele familien. Top kyllingekarryen med frisk koriander, og du har du en farverig, spændende middag at nyde.

Tags:
Hurtig
Hvedefri
Mælkefri
Børnevenlig
Allergener:
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Lime

1 pose

Koriander

150 g

Jasminris

1 stk

Gulerod

1 stk

Peberfrugt

20 g

Gul karrypasta

(Indeholder Sennep)

250 ml

Kokosmælk

1 g

Chiliflager

300 g

Kyllingebryststrimler

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Citrongræs

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 5)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3194 kJ
Kalorier (kcal)763 kcal
Fedt31.5 g
Mættet fedt20.6 g
Kulhydrat73 g
Sukker10.6 g
Protein44.4 g
Salt3.6 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Steg kylling
2

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling i 4-5 min, eller indtil gennemstegt. Krydr med salt og peber, og overfør til en tallerken.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Forbered råvarer
3

Imens, skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver.

Skær peberfrugt i tynde strimler.

Pres eller hak hvidløg fint.

Skær lime [½ stk, 2P] i både.

Hak koriander groft.

Bank citrongræs flad med en træske.

Steg grøntsager
4

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg gulerod og peberfrugt i 3-4 min, eller indtil bløde.

Tilsæt karrypasta, hvidløg og citrongræs, og steg videre i 1 min.

Lav kyllingekarry
5

Tilsæt kokosmælk og kylling, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.

Smag til med et stort skvæt limesaft, chiliflager, salt [1/2 tsk | 1 tsk] og peber. 

Fjern citrongræs fra panden.

TIP: Spring chilien over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener.

Top med kyllingekarry og koriander.

Server med limebåde.