topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gulerodskage

Gulerodskage

6-8 portioner | med limeglasur og ristede valnødder

Har I ikke prøvet at lave gulerodskage før? Så tag børnene med i køkkenet, og lad dem være med til at bage en fantastisk kage. Vi gør det nemt med en færdig kagemiks, som vi blander med revet gulerod. Vi topper vores kage med en limeglasur med flødeost og flormelis, og sprøde, ristede valnødder.

Allergener:
Nødder
Hvede
Mandler
Æg
Gluten
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid45 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Gulerod

1 stk

Lime

40 g

Valnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)

600 g

Sukkerbrødskagemiks

(Indeholder Hvede, Mandler, Æg, Gluten, Mælk, Nødder Kan indeholde Soja, Sennep)

150 g

Flødeost

(Indeholder Mælk)

50 g

Flormelis

(Kan indeholde Byg, Nødder, Æg, Rug, Lupin, Soja, Hvede, Sesam, Kamut, Khorasanhvede, Jordnødder, Gluten, Mælk, Spelt, Havre)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 tsk

Kanel (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)6119 kJ
Kalorier (kcal)1462 kcal
Fedt69.3 g
Mættet fedt139.5 g
Kulhydrat181.7 g
Sukker33.6 g
Protein175.3 g
Salt183 g

Redskaber

Bageplade
Rivejern
Cake tin (24cm ø)
Cake tin (24cm ø)

Fremgangsmåde

Forbered gulerod
1

Forvarm ovnen til 190°C/170°C (varmluft).

Riv gulerod (uskrællet) groft.

TIP: Tag kagemiksen ud af køleskabet 30 min før den skal bruges. 

Bag kage
2

Bland kagemiks, kanel [1 tsk] og gulerod i en skål.

Fordel i en rund springform (20-22 cm i diameter) med bagepapir.

Bag i ovnen i 30-35 min.

TIP: Brug en tandstikker for at se om kagen er færdig. Hvis tandstikkeren er tør, er kagen klar.

Lav limeglasur
3

Imens, fordel valnødder på en bageplade med bagepapir, og rist i ovnen i 5 min, eller indtil gyldne.

Hak valnødder groft.

Halver lime.

Bland flødeost, flormelis og limesaft i en mellemstor skål.

Server
4

Lad kagen køle af inden servering. 

Smør med limeglasur, og top med valnødder.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image